Ordino-Arcalís aspira a ser final d’etapa del Tour 2021

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés ha comparegut aquest dijous al matí amb el conseller de turisme i esports, Jordi Serracanta i Enric Martínez, gerent de Pas Grau Internacional (PGI) per presentar el pla de dinamització de la parròquia pels anys 2020-2025. Dels cinc punts on faran incidència, el turisme esportiu és un dels punts que han volgut destacar, com a clara aposta comunal.


En aquest sentit i a preguntes del company de Ser Andorra, Josep Angel Mortés ha indicat que “Ordino-Arcalís, ja s’ha postulat com a arribada del Tour del 2021”. Mortés i també Serracanta han coincidit en ressaltar que “des del comú d’Ordino la feina ja l’hem feta, ara toca als organitzadors prendre una decisió”. Cal recordar que l’ASO, els organitzadors del Tour de França, organitzen una gran presentació, un any abans, pe recorregut de l’edició de l’any següent en curs. En aquest sentit, l’aglomeració de gent, a finals d’octubre, no es podrà fer, però sí que seran ells els que abans ja hauran decidit si l’etapa d’Andorra del Tour 2021 finalitzarà a Ordino-Arcalís (no seria la primera vegada que passaria) o una altra ubicació del Principat.

En el pla de dinamització, Ordino ha contemplat les accions esportives, tant de turisme esportiu com d’estades esportives, que cada cop estan essent més nombroses a la parròquia, com també la feina que s’està fent per portar a terme el recorregut de la prova que substituirà l’Andorra Ultra Trail. Un altra circumstància que han destacat ha estat com un organisme tant important com la FINA (Federació Internacional de Natació) gràcies al suport de la FAN (Federació Andorrana de Natació) havia triat la parròquia ordinenca per desenvolupar el seu primer curs de formació d’entrenadors de natació que s’ha fet a Andorra.

 

Fotos: Agència de Notícies Andorrana (ANA).

Deixa un comentari

Previous post El 17 de gener, data fixada per les Supercopes
Next post De nou, ajornat un partit del VPC