Orgull de selecció !!

No s’enganyin. Andorra ha fet un partidàs!! Tot i que el marcador final reflex un 4-0, cal dir que fins al minut 72, el marcador assenyalava 1-0. La tricolor aguantava heroicament a “la Catedral” (amb permís de San Mamés) del futbol. Però l’esgotament ha passat factura i Anglaterra ho ha sabut aprofitar. Kane de penal, en el 72, Lingard, en el 79 i Saka, en el 85, ampliaven el gol inicial de Ligard, en el minut 18 per col·locar el 4-0. Però cal quedar-se amb l’actitud de David contra Goliat. El petit no s’ha encongit, tot i que Wemblei presentava un aspecte immillorable amb un total de 67.171 espectadors. Els anglesos no ho tenien del tot clar, almenys fins al minut 72. Segur que més d’un ha hagut de mirar a on estava Andorra, ara ja ho saben, tot i que el marcador final reflecteix el que ha passat durant gran part del partit.

La selecció de Koldo Àlvarez de Eulate li toca aixecar-se d’aquesta. Cal desplaçar-se cap a Hongria, on disputaran el proper dimecres, un nou partit classificatori del mundial de Qatar 2022.

Cristian Garcia davant de Patrick Bamford d’Anglaterra. Foto: Pedro Salado/FAF.