Oriol i Xavier Martinez classificats pel Campionat d’Espanya

El Campionat d’Espanya, que es celebrarà a Jaen al Març del 2023, nomes poden accedir els 48 millors jugadors Espanyols que prèviament es guanyen la seva plaça als diferents pre-estatals que es juguen a totes les Comunitats Autonòmiques Espanyoles.

El Club Tennis Taula Valls del Nord ha participar amb 4 representants andorrans al Pre-Estatal celebrat a Bàscara – Girona des del 8 al 11 de Desembre.

Izia Martineau, de categoria Benjamí Femenina ha perdut contra Aina Casanovas del CTT Cambrils per 3-0, contra Karen Yang del CN Sabadell per 3-0, i contra Ainoa Caparros del Calella per 3-0. I ha guanyat a Txell Abel del Tramuntana per 3-2 i a Ona Bosch del Bàscara per 3-0. Al quedar tercera de grup ha passat al quadre final a on ha guanyat a Queralt Puigmole del Cassa de la Selva per 3-1 i derrota contra Gaia Martinez del Castelldefels per 1-3. Amb aquests resultats, l’andorrana queda com a primera reserva per l’Estatal.

Oriol Martinez, de categoria aleví masculí ha aconseguit el triomf en tots els seus partits per contundents marcadors de 3-0, contra Isaac Mataró del CTT Mataró, Biel Martinez del Vilablareix, Aleix Pedrosa del CTT La Bisbal i Axel Garrido del CTT Castelldefels. Ha passat com a primer de grup al quadre final. En els setzens de final ha guanyat a Arnau Pera del Calella per 3-0, a vuitens a Roc Nuñez del CTT Mataró per 3-0, a quarts de Quim Barbera del CN Sabadell per 3-1, a les semis a Toni Sorni del Tortosa per 3-0. A la final cau contra Roc Gibert per 3-2, proclamant-se Subcampió de la competició i assolint l’accés al Campionat d’Espanya.

Marti Vilella, de categoria infantil masculí ha perdut contra Alex Portell del CTT Tramuntana per 3-0, contra Christian Callejón del Sant Cugat per 3-0, contra Jordi Ruiz del CN Sabadell per 3-0 i davant Joel Cervantes del Calella per 3-0. Al quedar cinquè de grup no ha tingut cap opció de passar al quadre final.

Xavier Martinez, de categoria U21 masculí ha guanyat a Ferran Guardiola del CTT Barcelona per 3-2, i a Marius Menéndez del CN Sabadell per 3-2 i ha perdut contra Daniel Gonzalez del Esparreguera per 3-0 i contra Daniel Iancu de l’Esparreguera  per 3-1. Ha passat com a tercer de grup al quadre final on perd a vuitens contra Emili Asensio del Esparreguera per 3-2, assolint l’accés al Campionat d’Espanya.

 

Deixa un comentari

Previous post Roger Puig assoleix l’objectiu d’estar al top15 al gegant de Copa del Món de St. Moritz
Next post Verdú, out al gegant de la Copa del Món de Val d’Isère