Oriol Martinez seleccionat per la Federació Europea de Tennis Taula al Eurotalens

Del proper 10 fins el 17 d’octubre es realitzarà el Eurotalens Selection Camp 2021 organitzat per la ETTU (European Table Tennis Union) a Otocec – Eslovènia, es tracta de una concentració que aglutina als millors jugadors de Tennis Taula d’Europa. 

El jugador andorrà Oriol Martinez ha sigut seleccionat per formar part d’aquesta concentració i formarà part dels 32 que han sigut escollits per la ETTU, els seleccionats es van guanyar aquesta condició en les dues concentracions prèvies realitzades a Podgorica-Montenegro i a Kiskunfelegyhaza – Hongria. L’esportista del Principat ho va aconseguir a la de Montenegro a on va quedar en la segona posició de tots els jugadors que hi participaven.

Entre els convocats podem trobar jugadors de quasi totes les nacionalitats Europees: Romania, Portugal, Àustria, Bèlgica, Anglaterra, Txèquia, Espanya, Servia, Turquia, Ucraïna, Grècia i Andorra.

D’altra banda, l’andorrà  el passat dissabte dia 28 va quedar Sots-campió a l’Open 24 hores de Cassa de la Selva (Girona), va superar la fase de grups guanyant tots els partits per 3-0 i a quarts de final va guanyar a Pol Hernández del CET Esparreguera per 3-0; a les semifinals es va imposar a Francisco Serrano del Sabadell per 3-1 i la final va caure davant  el jugador del Terrassa Roger Quesada.

Deixa un comentari

Previous post Èxit del Pro-am de Soldeu
Next post Barça i Limoges tanquen les seves respectives estades a Encamp