Oriol Martínez suma una experiència molt important a l’Europeu U13 a Schiltigheim (França)

El passat cap de setmana Oriol Martinez va representar Andorra a l’Europeu U13 que s’ha portat a terme a Schiltigheim (França). La competició va iniciar disabte amb més de 400 jugadors de més d’una trentena de països. El format de la competició constava de quatre fases de grups successives, a partir de les quals es classificaran 32 palistes pel quadre final.

El torneig començava amb una fase de grups d’entre 3 i 4 jugadors, dels quals es classificaven 3 per la següent ronda. El grup de l’Oriol va acabar amb un triple empat per la primera posició, els jugadors Hua Louis (FR), Cristian Sanchez (ESP) i l’Andorrà Oriol Martinez avien quedat empatats. En tenir tots tres dues victòries, es va contar el goal average entre ells segons els sets guanyats i perduts i també van acabar empats! Van haver de contar tots els punts guanyats i punts perduts per determinar la classificació i l’Oriol va quedar segon classificat. Tot i això, es va classificar per la següent ronda.

La següent ronda es disputava el mateix dissabte i era també en format de grups. Els partits van ser més complicats, classificant-se tres jugadors, de nou. EL representant del Principat va fer molt bons partits tot i que va quedar eliminat per la mínima jugant uns partits de molt alt nivell, competint amb jugadors que acabarien la competició entre els millors. Martínez va caure en els tres partits; 3-1 contra Seref Lior (ISRAEL), 3-2 contra Han Thomas (FRANÇA) i 3-1 contra Walch Archibald (FRANÇA). 

El diumenge, el palista andorrà va participar en el torneig de consolació, on va guanyar quatre partits i en va perdre un, aconseguint la segona posició del grup i quedant eliminat de manera definitiva de la competició.

Oriol Martínez. Foto: FATT.

 

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra cau 2-0 davant la UD Las Palmas
Next post Moreno i Caminal preparen el viatge a Xile