Òscar Casal anuncia un secret que tothom esperava

Als seus quaranta-tres anys, Òscar Casal ha dit prou. Prou, entre cometes, però està clar que ja no formarà part de l’equip nacional de curses de muntanya de la FAM. També entrarà en el grup d’esportistes que rebran beques del Govern. D’aquesta manera tanca la porta a dotze anys (del 2010 al 2022) on ha estat el gran referent del trail al Principat.

El canillenc ha pogut representar a Andorra arreu. Ha estat Top10 mundial, podent aconseguir el que va ser el seu gran resultat com va ser el triomf a la Yading Sichuan a la Xina. El gran dels Casal tanca la seva carrera amb la FAM, però no deixa de competir. Tot i que ara, la seva prioritat serà estar amb la Meri, el Jofre i la Valentina, Òscar Casal no deixarà de posar-se un dorsal. Quan ho faci, ho farà amb les ganes de sempre, però sense l’obligació dels resultats.

A l’acte de comiat, el corredor ha volgut agrair, sobretot a la seva família per la comprensió que han tingut. L’Òscar sempre ha dit que el més orgullós que l’ha fet “ha estat córrer amb el meu germà Marc”. Qui fou campió del Món, també ha estat avui al seu costat, com també el president, el gerent i el director tècnic de la FAM.

Òscar Casal, amb la seva família, en el moment del comiat. Foto: FAM.

Deixa un comentari

Previous post El rally Terra da Auga pròxim repte per a Albert Llovera en la Toyota Iberian Cup
Next post Els Special Olympics Andorra organitzen el XIV Trofeu Internacional d’Esquí