Òscar Casal torna a ser el millor amb un setè lloc a la Classic Race dels mundial d’snowrun

Aquest cap de setmana, s’han disputat a l’estació d’esquí andalusa de Sierra Nevada, els Campionats Mundials de SnowRun, una nova modalitat de córrer curses de muntanya a l’hivern gràcies a la utilització de grampons. La Federació Andorrana de Muntanyisme ha tingut, per primer cop des de la creació d’aquest nou esport l’any 2010, representació tant masculina com femenina.

El seleccionador nacional de l’Equip Nacional de curses de muntanya, Fabrizio Gravina, va ser l’encarregat de seleccionar els atletes que hi participarien a través de diferents tests i una prova amb cronometratge oficial. Els quatre atletes que han disputat ambdues curses del cap de setmana han estat Òscar Casal, Carlos Fernández i Lluis Sanvicente en categoria masculina i Ariadna Fenés com a única representat femenina.

Aquest dissabte a la tarda s’ha disputat la prova Sky, anomenada Classic Race, oberta a tots els públics i on han pres part de la sortida quasi 800 corredors que han hagut de completar 12,5 kilòmetres de distància amb un desnivell acumulat de 950 metres.

Òscar Casal ha tornat a ser el millor andorrà assolint la 7a posició i completant el recorregut circular en un temps de 1h11’50”. Carlos Fernández ha travessat la línia de meta en un crono final de 1h17’59” en 20a plaça. Per la seva part, Lluis Sanvicente ha travessat la línia de meta en un temps final de 1h21’48”, en 27a posició.

En categoria femenina, Ariadna Fenés ha tornat a assolir un excel·lent resultat, finalitzant la Classic Race en 7a posició amb un crono de 1h25’35”, entrant en el TOP 10 femení.

Deixa un comentari

Previous post Carola Vila debuta amb la 47ª plaça a l’skiathlon
Next post Showtime del Morabanc davant la Penya 91-72