Pablo Pérez Sierra, campió Absolut del Campionat d’Andorra Individual i Gonzalo Mendoza Rodríguez, campió Absolut del Ranking d’Andorra

El passat divendres dia 27 d’octubre es va celebrar la nit del PITCH&PUTT 2023, acte que va organitzar l’AAPP per a lliurar els trofeus de tota la temporada de competicions del circuit andorrà que van premiar a Pablo Pérez com a campió absolut individual i a Gonzalo Mendoza, com a campió del rànquing.

Durant aquest esdeveniment,  els jugadors nacionals de les diferents categories van rebre els premis a la regularitat al llarg de l’any, com és el cas del Rànquing d’Andorra, i els premis del Campionat Nacional Individual i el de Parelles.

Es va fer menció en record de la Sra. Maribel Armengol, destacant la seva labor en pro de l’esport del pitch&putt col·laborant amb l’AAPP de forma absoluta.

Per a concloure l’acte, els assistents van ser convidats per l’AAPP a un aperitiu i abans, es va fer un extens sorteig d’obsequis entre el associats amb llicència andorrana. Els obsequis van ser cedits per Yogolf, Projectes 9s, Decibel.

Deixa un comentari

Previous post Andorra és la selecció més forta al 8è campionat per equips dels Petits Estats d’Europa
Next post El MoraBanc fa coixí al derrotar el Baskonia 85-68

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint