Paco Pérez guanya l’or en el Ciutat de Barcelona de judo

El passat dissabte 10 d’abril, l’equip sènior de la Fandjudo ha tornat a competir després de 14 mesos. L’objectiu amb la participació en aquest prestigiós torneig ha estat, segons ha indicat la pròpia federació, “tornar a agafar les sensacions competitives i observar com estàvem amb relació als millors judokes de les diferents comunitats del país veí”.

Cal destacar la competició del Paco Perez (+100) que es va imposar sense cap dificultat a la seva categoria, guanyant amb contundència els dos combats disputats. Per la seva banda en Marc Reig (-73) aconsegueix una meritòria 5a posició guanyant 4 combats molt treballats i perdent amb el 1r i 3r classificat final. La Lia Povedano (-63) aconsegueix també una 5a posició perdent de forma molt ajustada amb les finalistes del campionat i l’Oscar López (-73) finalitza 9è malgrat tenir un sorteig complicat.

També va poder tornar als tatamis l’àrbitre Marc Bernadó, participant a diferents finals durant tota la jornada.

La resta de l’equip que va participar, van ser l’Alda Babi (-52), Pere Armenta (-60), Theo Rogue i Ivan Llanos (-73), Joël Rossell (-81) i David Lescano (+100) que van poder disputar combats i continuar la seva progressió de cara a la Copa de Govern que es disputarà a Andorra el dissabte 15 de Maig.