Pal Arinsal amplia l’àrea esquiable de cara a aquest cap de setmana

L’estació de Pal Arinsal comptarà amb més quilòmetres esquiables disponibles a partir d’aquest cap de setmana gràcies a l’obertura a Arinsal de la Pista de Marrades, amb sortida des de la cota 1.550 al costat del Telecadira Josep Serra, i amb l’afegiment de la zona de Setúria a Pal, les pistes de Joan Carchat a la seva totalitat i Font Roja operativa de forma parcial. El Telefèric Arinsal-Pal que uneix els dos sectors, continuarà actiu i a ple rendiment. També demà entrarà en funcionament la zona debutants de l’Snowpark, ubicat a Arinsal.

La restauració i les activitats, a ple rendiment

Els establiments de restauració d’ambdós sectors estan ja tots operatius, on es pot trobar des de propostes ràpides per a no perdre temps entre esquiades a experiències més elaborades amb cuina d’alta qualitat. Aquest any el domini compta amb tres restaurants que s’han reformat completament, tant en disseny, com en concepte i nom. Són el Niu, el nou Terroir, i el Piccolo, sense oblidar el conegut restaurant del Coll de la Botella.

Pel que fa a altres activitats de neu, ja estan preparats els 6 circuits per a raquetes de neu, i els circuits d’esquí de muntanya Port Negre superior i Aspres Arinsal, i disponibles les excursions que permetran descobrir els boscos màgics de l’estació, així com el simulador d’esquí i d’snowboard perquè aquells que encara no s’atreveixen a provar-ho puguin experimentar les sensacions reals d’aquests esports. I per als qui busquin encara més adrenalina i experiències complementàries a l’esquí, es pot escollir entre l’Snowtrike, la combinació perfecta entre esquí i BTT, les activitats del Big Airbag i el Tubbing.

Deixa un comentari

Previous post Cande Moreno, 21ª i primera andorrana en entrar al top30 a la Copa del Món de descens
Next post Guille Colom fitxa pel Moncayo de Lliga EBA