Pal – Arinsal aposta per les novetats en els serveis als clients

Vallnord – Pal Arinsal presenta les seves novetats i  aposta per una obertura de l’estació els 365 dies de l’any. Per aquesta temporada d’hivern 2021-2022, Vallnord – Pal Arinsal ha realitzat una inversió de 3,5 milions d’euros destinats a la millora de les infraestructures, neu de cultiu, serveis d’activitats alternatives així com l’oferta de restauració. Aquestes inversions no són exclusivament d’aquesta temporada sinó que algunes ja es van poder realitzar la temporada  passada, però no es van executar o obrir al públic. Així doncs, EMAP realitza una inversió principalment destinada als clients.

Dues de les més importants: el simulador d’esquí virtual, una novetat que ja es va presentar el passat mes de setembre de la mà d’Esquiades.com, una activitat virtual englobada dins l’estratègia de gamificació de l’estació que té com a objectiu donar l’oportunitat del client de millorar la seva tècnica d’esquí, gaudir d’una pista d’alt nivell de forma digital i el més important, gaudir de l’esquí durant tot l’any.  Es tracta del simulador d’esquí més avançat del món fabricat per l’empresa nord-americana Skytechsport, especialitzada en simuladors d’esquí, i utilitzat pels esquiadors de l’equip olímpic americà, entre d’altres. L’acord va de la mà d’Esquiades.com i Vallnord – Pal Arinsal, un acord que demostra la voluntat de voler potenciar i fomentar el sector de l’esquí, així com els agents econòmics lligats al turisme del país.

L’altra gran novetat, Nocturna, el nou format de sopars d’alta muntanya de Vallnord – Pal Arinsal. Un nou concepte de sopars únic al país i que es defineix com una experiència multisensorial. Aquesta experiència, que ja es pot adquirir a través del web de vallnordpalarinsal.com, estarà disponible tots els divendres de la temporada al restaurant del Coll de la Botella. Es tracta d’un acte únic al país, que va més enllà de la gastronomia. És un experiència que vol arribar als cinc sentits del cos humà gràcies a una ambientació de l’espai en tots els seus sentits. Aquest tipus de sopar, només està disponible a ciutats com Eivissa o a la Riviera Maya, entre altres. Aquesta novetat ha estat possible gràcies a la col·laboració amb Blit Studio, un estudi creatiu dedicat a crear experiències a través de la música, les projeccions i l’art.   

Tornant a les novetats en activitats, i dins també de l’estratègia de gamificació de l’estació, arriba un nou format digital de circuits d’orientació de la mà d’Explor Games. Aquesta se suma als tradicionals circuits de l’estació ubicats a Pal. El circuit tindrà una distància de 1,5 – 2 km i estarà disponible de moment al sector de Pal. Una de les altres novetats ha estat la reforma de les pistes de trineus, una de les activitats estrella de l’estació. L’any passat Vallnord – Pal Arinsal ja va transformar l’espai, creant dues pistes on només hi havia una. Les pistes actualment tenen una pendent de 9 i 15 graus. La novetat d’aquesta temporada ha estat el treball de les sortides de les pistes per aconseguir una major pendent i una acabada més natural.

Finalment, dues novetats que sense dubte agradaran als més aventurers: Big AirBag i les motos elèctriques MoonBikes. La primera és una plataforma de salt de fins a 6 metres (amb possibilitat de saltar des dels 3 metres) amb un matalàs gegant ubicat a terra per a la recepció. Sense dubte, una activitat per activar l’adrenalina. Finalment, la segona activitat, les MoonBikes són una novetat més enfocada al món del motor però en aquest cas, sostenible, ja que són elèctriques. Aquesta se suma a les activitats de motor de l’estació, com són els buggies eruga que cada hivern arriben per fer diferents excursions. Les motos elèctriques estaran ubicades a Pal i a Arinsal i oferirà de moment una ruta guiada.

Vallnord – Pal Arinsal ubicarà també una nova Food Truck a la pista del Planell per oferir esmorzars i berenars a tots els clients de l’estació. Aquest acord s’ha realitzat amb Dots Original. I per a tots els clients que vulguin gaudir de més avantatges en aparcaments, ara també podran gaudir de l’espai VIP dia, pensat per als clients que vulguin un accés més exclusiu a l’estació i no requerir del tradicional abonament VIP de temporada. L’espai Stop&Go canvia també d’ubicació.

Finalment, una de les apostes més importants per Vallnord – Pal Arinsal en els últims anys ha estat la neu de cultiu. En aquest cas, l’estació ja ofereix més del 70% de les pistes innivades i el 100% de les pistes són retracades a diari. Les novetats van pensades en oferir una garantia de neu a tots els clients. Així doncs, des de l’any passat, la pista Cubil del Mig de 650 metres ja està innivada al 100%. L’accés a la pista del Planell es va ampliar l’any passat amb la col·locació d’un canó d’última generació BP TT10 que permet innivar tot l’espai del Pump Track aprofitant les finestres de fred i produint neu de forma més ràpida. El mateix ha passat amb la col·locació de mateix canó a la pista negra de la Comellada. Aquests canons, permetran innivar les zones d’accés a pistes que fins ara, sempre havien sigut espais més complicats d’innivar en cas de falta de neu.

S’ha creat a la vegada un nou tram d’esquí de muntanya al circuit d’Arinsal, on s’ha volgut treballar un tram que no passés per pista i s’hagués de modificar cap espai natural. Un tram que es podrà accedir a través d’Aspres. Així mateix, el camí de la Serra, a Pal, ja està il·luminat al 100% durant les nits. Aquest camí permet accedir al restaurant del Pla de la Cot durant la nit per gaudir dels sopars d’alta muntanya.

Finalment, la novetat de l’estiu que s’activarà aquesta temporada d’hivern és el nou Parc Solar del Planell de la Tosa, el més gran d’Andorra que permetrà generar el 37% de l’energia que Vallnord – Pal Arinsal necessita durant la temporada.

Nova campanya Paradís 365

Vallnord – Pal Arinsal estrena la seva campanya d’hivern, aplicable també durant l’estiu, Paradís 365, un missatge que engloba a tots el públic de l’estació així com tots els serveis que s’ofereixen. EMAP passarà a obrir tots els dies de l’any i amb aquesta campanya es pretén reforçar l’ADN de l’estacio: Ski, Bike & Trail.

Esdeveniments

Aquest hivern, Vallnord – Pal Arinsal tornarà a acollir la Copa del Món d’Esquí de Muntanya, del 14 al 16 de gener del 2022 amb les tradicionals proves Individual i Vertical Race. Així mateix, seguirà acollint esdeveniments de tot tipus com el Pare Noel durant el mes de desembre, la Skimo Solidaria o la Skimo femení, la Tri-Blanc i moltes altres. Moltes d’elles, amb un objectiu benèfic, ja que molts beneficis es destinen a Amics del Nepal, Assandca, Fundació MSD – Dèficit Múltiple de Sulfactasa i al Centre de la Gavernera entre altres. 

Per acabar, Vallnord – Pal Arinsal és una de les úniques estacions en acollir tres Copes del Món durant un any. Enguany, acollirà a més de la Comapedrosa Andorra, la Copa del Món de BTT i la Skyrace Comapedrosa, aquest any amb Campionat del Món Juvenil, són els dos grans esdeveniments de l’any durant l’estiu. Tots els detalls podran consultar-se al web de Vallnord – Pal Arinsal.

Deixa un comentari

Previous post Xest, la darrera cita de la temporada per Xavi Cardelús
Next post Andorra cau davant Alemanya 1-5 a Paredes