Pal-Arinsal crea un nou forfet per skimo i senderisme

Una gran novetat és el llançament del nou forfet de temporada “Ski&Nature”, un passi pensat exclusivament per a la pràctica durant l’hivern, d’esquí de muntanya i raquetes i a l’estiu, la pràctica de senderisme. L’estació de la Massana ha vist la necessitat de crear aquest forfet de temporada per poder oferir als usuaris un major grau de seguretat i millors serveis.

Amb aquest passi, els usuaris podran accedir de forma diària i sense limitacions a tots els circuits abalisats que en total l’estació ja ens disposa de 7 repartits tant al sector de Pal com Arinsal. El forfet serà vàlid durant 10 mesos l’any per la temporada 2020/2021, a partir del 28 de novembre del 2020 fins a l’11 d’abril del 2021 i del 22 de maig del 2021 fins al 12 d’octubre del 2021. Inclourà durant l’hivern, una pujada i baixada al telecabina de la Massana, telecabina Els Orriols i telefèric de Pal Arinsal, però també durant l’estiu una pujada i baixada al telecabina de la Massana i al telefèric de Pal Arinsal. Durant els 10 mesos l’any, els clients podran accedir de forma còmoda a l’estació.

Amb la creació d’aquest nou forfet, l’estació a més, ampliarà el servei de pisters a Vallnord – Pal Arinsal. A partir de la pròxima temporada d’hivern, hi haurà un equip de pisters socorristes des de les 7.00 del matí fins a les 22.00 de la nit, garantint d’aquesta manera la seguretat del client en cas de necessitat, tenint en compte que a partir de l’horari de tancament de l’estació, els circuits estan limitats als nocturns. Aquest forfet millora la seguretat a tots els seus usuaris ja que durant les hores d’obertura de l’estació podran disposar, en cas de necessitat, de tots els serveis de pisters i trasllats als centres mèdics de l’estació. Destacar però, que l’assegurança mèdica no està inclosa en aquest producte i que tal i com es fa amb els altres forfaits és pot afegir.

El forfet a més inclou un ampli ventall de beneficis i descomptes per gaudir a l’estació i a altres empreses col·laborades amb Vallnord – Pal Arinsal. Així mateix, els usuaris d’aquest forfet podran accedir tranquil·lament a totes les Copes del Món que acull cada any l’estació: la ISMF Comapedrosa, UCI de BTT i la Skyrace Comapedrosa.

El forfet Natura tindrà un preu especial amb una tarifa única. Així doncs, per adults, el preu serà de 100,00€ i per infants de 50,00€. Però a la vegada, els clients també tindran l’opció de gaudir d’aquest passi de forma diària i amb els mateixos avantatges, amb un preu de 12€ per adults i 6€ per infants.

Foto: Vallnord Pal-Arinsal

Deixa un comentari

Previous post EMAP gestionarà el refugi del Comapedrosa fins el 2022
Next post Pol Espargaró signa amb la factoria HRC