Pal Arinsal mantindrà el 100% de les pistes i remuntadors per les vacances de Nadal

Vallnord – Pal Arinsal mantindrà al 100% l’obertura de les seves pistes i remuntadors. L’objectiu de l’estació és poder oferir, durant el període vacacional de Nadal, totes les instal·lacions al 100%. En total, posaran a disposició dels clients les 46 pistes, 27 a Pal i 19 a Arinsal, així com els 30 remuntadors i ambdós sectors connectats gràcies al telefèric que uneix Pal amb Arinsal. Unes condicions que es preveuen òptimes gràcies als gruixos que van dels 130 fins als 180 cm de neu. El telecabina que connecta el centre de la parròquia de la Massana amb el peu de pistes de Pal i el telecabina d’Arinsal també estaran disponibles.

Pel que fa a l’Snowpark, ubicat al sector d’Arinsal, els riders podran gaudir de dos nivells: el nivell d’iniciació i l’intermig. Pel que fa als circuits d’esquí de muntanya i raquetes de neu, els esquiadors ja poden gaudir ara mateix del 100% dels seus circuits, 9 d’esquí de muntanya i 7 de raquetes de neu.  

 

ACTIVITATS NADALENQUES PELS DIES FESTIUS

És una de les èpoques més especials de l’any, tant per a adults com per a infants. Al sector de Pal i Arinsal, el Peke park i jardins de neu estaran preparats per a l’acollida dels més petits a pistes amb moltes activitats pensades per a ells. I mantenint totes les tradicions a l’estació, Vallnord – Pal Arinsal durant el dia d’avui està organitzant el Caga Tió al sector d’Arinsal i demà dia 23, al sector de Pal perquè els més petits puguin demanar els seus desitjos i emportar-se un premi ben dolç. Finalment, el Patge Reial visitarà l’estació, a Arinsal, el 4 de gener i al dia següent al sector de Pal.

 

ACTIVITATS ALTERNATIVES DISPONIBLES DURANT ELS DIES FESTIUS

Fins al 9 de gener, també hi haurà 16 activitats alternatives disponibles per a les persones que vulguin gaudir de la neu d’una forma diferent. El 100% de les activitats s’aconsegueix gràcies a les novetats: motos elèctriques MoonBikes o el BigAirBag que estaran disponibles per a tots els clients a partir d’aquest divendres dia 24 de desembre. Altres activitats com com l’Snowtrike, la pista de trineus, les sortides amb Buggies Eruga o la Big Zip són algunes de les opcions preferides dels clients. Els horaris d’obertura en la majoria dels casos seran de 9h a 17h.

 

RESTAURACIÓ

Durant els propers dies, l’estació mantindrà l’obertura de tota la restauració per seguir oferint una gran varietat en l’àmbit gastronòmic. Fins a 12 restaurants estaran disponibles durant el dia. Al sector de Pal, el Coll de la Botella, el Pla de la Cot o l’edifici de serveis de la Caubella són els preferits. Al sector d’Arinsal, el Xalet Igloo o The Terrace seran altres dues opcions. Al restaurant del Coll de la Botella també es preparant dinars especials pels dies de nadal com el dia 25, 26 de desembre i 1 de gener. Per poder efectuar la reserva serà necessari contactar amb xpalou@vallnord.com o +376 322006.

L’estació potencia també l’experiència gastronòmica nocturna, ja que com és costum, els clients poden reservar sopars d’Alta Muntanya. En aquest cas, al Pla de la Cot, es pot accedir amb retrack, esquiant o caminant gràcies a la il·luminació del Camí de la Serra. En aquests sopars, l’estació estarà disponible el 26 de desembre, per Sant Esteve.

Aquesta temporada, Vallnord – Pal Arinsal vol mantenir el seu objectiu d’oferir a tots els seus clients el 100% de l’estació: tant a nivell de pistes com circuits d’esquí de muntanya o raquetes, restauració i activitats. De moment ho està complint amb aquest objectiu i espera poder seguir amb la previsió d’obertura. A la vegada, la pista Marrades, la de menys alçada de tota l’estació, que arriba al poble Arinsal a la cota 1500 a peu de pistes preveu mantenir-se oberta durant tota la temporada.

Deixa un comentari

Previous post Naturland preveu obrir al 100% per les vacances de Nadal
Next post Trobada de Nadal 2021 amb els equips de la FAE