Part de la selecció espanyola absoluta de natació d’stage a Pas de la Casa

Un total de 10 dels nedadors i nedadores de categoria absoluta que formen la selecció espanyola es troben d’estada a Pas de la Casa. Encapçalada per l’entrenador del CN Sant Andreu i membre de l’staff tècnic de la RFEN, Jordi Jou treballaran en sessions de matí i tarda, amb físic fins el 18 de novembre quan es desplaçaran al Campionat d’Espanya de piscina de 25m que es portarà a terme a Castelló.

Pel que fa als esportistes, la nodrida representació espanyola està formada per set esportistes del CN Sant Andreu (Jéssica Vall, Clàudia Espinosa, Àfrica Zamorano, Joan Lluis Pons, Albert Escrits, Raúl Santiago i les autoritzades Laura Amor i Júlia Pujadas). A aquest nodrid grup que ja entrena habitualment el garrotxí Jordi Jou, ja que és l’entrenador de l’actual millor club espanyol de natació, cal afegir-lis a Paloma de Bordons del CN Bahia de Cadis, Laura Rodríguez del CN Mijas i Inés Sanches del CN Gredos San Diego.

En aquesta concentració estarà present, el nou fixatge de la Federació Espanyola de Natació com és el seu nou director tècnic l’irlandés Sean Kelly.

Un altre grup de la selecció espanyola amb 19 nedadors i nedadores iniciaran, el 25 d’octubre, una concentració al CAR de Sierra Nevada (Granada) on estarà encapçalat per Mireia Belmonte i el “head coach” Fred Vergnoux.

L’equip va arribar el passat diumenge al Pas de la Casa i estarà a la localitat encampadana entrenant-se fins al 18 de novembre. L’entrendor responsable del grup de Pas de La Casa, Jordi Jou ha assenyalat que aquesta “és la primera de les sis concentracions que tenim planificades en alçada”, i també és la més llarga. Els esportistes entrenen una mitjana de vuit hores al dia distribuïts en dos entrenaments al llarg de la jornada”.

 

Foto: Agència de Notícies Andorrana (ANA).

Deixa un comentari

Previous post MVK s’integra a la marca FAE
Next post Ordino-Arcalís estarà certificada amb el segell GSS de Bureau Veritas

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint