Pas de la Casa, inici del Trofeu Andros 2021

L’e-Trophée Andros 2021, estarà una temporada més (27a consecutiva) al Principat d’Andorra per a disputar el meeting inicial del certamen, La cita del Circuit Andorra continua sent l’única que es corre fora de territori francès.

Els dies 18 i 19 de desembre seran, finalment, els que els vehicle de l’e-Andros 2021 evolucionaran en la pista del Circuit Andorra. Malauradament en aquesta edició el públic no podrán gaudir en directe de les evolucions de las mecàniques del campionat francès.

Andorra Turisme continua apostant per l’Andros a Andorra. FEDA s’afegeix a l’esdeveniment.

Fa una any els organitzadors de l’e-Andros, Max Mammers Organisation (2MO), amb el suport dels pilots i equips, van fer un pas molt arriscat però que s’està confirmant com una decisió molt encertada. Aquesta no és una altra que, en el seu trofeu, oblidar-se dels vehicles tèrmics i apostar al 100% pels vehicles elèctrics.

La prova de l’e-Andros a Andorra continuarà comptant amb el suport incondicional d’Andorra Turisme i la col·laboració habitual del Comú d’Encamp. Hiper Pas serà patrocinador de meeting del trofeu francès a més de continuar patrocinant durant la temporada al Circuit Andorra.

Aquesta temporada, en confirmar-se la presència del certamen 100% elèctric, la companyia andorrana, Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), s’ha mostrat disposada a donar suport logístic en l’assistència, per a facilitar el treball dels equips en unes condicions que en ocasió són molt dures. Una ajuda inestimable que, amb tota seguretat, els responsables dels equips agrairan.

Sense canvis rellevants en les categories i pilots.

Les categories seran les de sempre: Elit Pro, Elit i el Trophée ENEDIS que estarà reservat a pilots convidats.

Els equips també segueixen fidels al e-Andros. Així doncs, els equips de Sebastien Loeb, D.A. Racing, Sylvain Pussier Competition i Saint-Loc entre altres, ja han confirmat la seva inscripció.

Entre els pilots, cal esmentar que: Sebastien Loeb, Olivier Panis, JA Dubourg, Nicolas Prost, Aurelien Panis, … Formaran part de les graelles que correran bona part de les cites del certamen.

La representació de pilots andorrans més nombrosa que mai.

Els Joves pilots del Programa de Formació de l’Automòbil Club d’Andorra, Àlex Machado, Raul Ferré, Edgar Montellà i Àlex Español “Sito”, prendran part activa en el meeting pilotant tres dels vehicles de la categoria ENEDIS.

En el calendari, els canvis obligats.

L’edició 2021 del e-Trophée Andors comptava inicialment amb els escenaris habituals i amb dates semblants d’anteriors edicions. No obstant això, el que no contaven els organitzadors és que el Covid-19 trastoqués des d’inici el seu calendari.

D’aquesta manera, els organitzadors de la cita inicial habitual, ValThorens, van haver de desistir d’organitzar la seva prova el primer cap de setmana de desembre (dies 4 i 5). Fins a aquest instant la prova dels Alps francesos segueix en el calendari però sense data assignada.

El Circuit Andorra va prendre el relleu com a primera prova de la temporada, però no en la data prevista en el calendari inicial. La comitiva del e-Andros 2021 visitaran l’escenari del Pas de la Casa la tercera setmana de desembre, l’activitat en la pista del traçat andorrà està prevista per als dies 18 i 19.

Durant el mes de gener del 2020, la competició es traslladarà a: Isola 2000 (dies 8 i 9), Serre Chevalier (dies 16 i 17) i Lans en Vercors (dies 24 i 25). El segon e-Trophée Andros, s’acabarà a Super Besse, el 30 de gener.

Horaris de tarda – nit en el Circuit Andorra.

Com queda dit les 15.30 hores serà el moment en què els primers vehicles sortiran a la pista, en cadascun dels dos dies de competició (divendres 18 i dissabte 19).

Les diferents finals, en la jornada del divendres, estan previstes a partir de les 20.45 hores mentre que les del dissabte s’iniciaran a partir de les 19.50 hores.

En aquests instants, els organitzadors i alguns dels equips que participaran en e-Andros d’Andorra ja han situat la seva logística en les instal·lacions del Pas de la Casa. Comentar que aquesta temporada els equips que competiran a Andorra, per a facilitar el seu desplaçament, s’han decidit per utilitzar els boxs de les instal·lacions del Circuit Andorra.

Deixa un comentari

Previous post La malastrugança del Morabanc Andorra
Next post L’FC Andorra amb ganes de guanyar el CF Burgos