Passin a la Bombonera i gaudeixin de l’espectacle

La prèvia del partit de divendres entre el Morabanc Andorra i el Real Madrid, no serà una prèvia qualsevol. És d’aquells moments que s’estava esperant més d’un any. La visualització de “la gent del bàsquet” en el Pavelló de Govern, molts l’han desitjat, es podria dir que uns quants l’han somiat…. Doncs sí. Divendres serà el moment. És com aquella sensació sempre amable i il·lusionant quan estàs a la porta del Circ, i senties de petit aquella mítica expressió “passin i entrin i gaudeixin de l’espectacle”. M’imagino a Gorka Aixàs, però encara ho veig més amb l’home “show” del club Gabi Fernández animant a la gent a venir a la Bombonera i gaudir de tot un espectacle que és un Morabanc Andorra – Real Madrid.

Hi ha moltes ganes del partit aquest divendres a les 21h30. Serà el primer partit amb molta gent a la pista després de més de 500 dies. Serem 1500 a les graderies. Molts menys dels que seríem sense restriccions però ja serem molts i les emocions aniran en consonància amb l’ocasió perquè, a més, el calendari ha volgut que aquest partit sigui contra el Real Madrid, un dels dos gegants de la competició.

Els de Pablo Laso arriben en molt bona dinàmica. Després d’una pretemporada amb dubtes els partits oficials es compten per victòries entre els blancs que, a més, van aixecar la supercopa derrotant en la final el Barça amb una gran remuntada. Als clàssics tòtems com Llull i Tavares ara hem de sumar YabuseleHanga o Heurtel com a grans novetats amb un Poirier que sembla totalment consolidat com a referent. Es el Madrid i la història diu que és batible sempre i quan tu juguis un gran partit i aconsegueixis que ells en facin un de dolent. El MoraBanc Andorra arriba després d’haver perdut dissabte passat a Sevilla i amb moltes ganes de fer un gran partit. Els d’Ibon Navarro tenen com a objectiu arribar al límit de la seva capacitat demà i després s’haurà de veure si això és suficient per aconseguir la victòria. Sempre es diu que el rival també juga i en aquest cas juga moltíssim.

“El nostre públic ens dona sempre una mica més i esperem que demà ens ajudi en un partit que sempre és molt difícil com el Real Madrid” ha manifestat avui David Jelínek que ha afegit també que “sempre ha estat un equip perillós a camp obert i ara sembla que amb els fitxatges que ha fet ho sigui encara més”. “Per guanyar un equip com el Real Madrid ja saps que has d’aconseguir fer un gran partit i que ells no el facin” ha tirat de tòpic Ibon Navarro en la roda de premsa prèvia, i ha volgut destacar que “tot i les baixes que té un esperit competitiu i de campió brutal com es va demostrar en la final de la supercopa“. El tècnic del MoraBanc ha subratllat que “el Madrid sempre torna tot i que pugui semblar que el domines”. Ibon ha destacat sobre el rival que “hem de fer les coses el millor possible i intentar que no ens dominin el rebot perquè no corrin fàcilment”.

 

La roda de premsa prèvia d’Ibon Navarro. Foto: BCA.

 

Deixa un comentari

Previous post El Seven de la FAR ja mira a Malta 2023
Next post Joan Aracil a Otivar a la darrera prova de l’Open d’Espanya de descens