Patrick Rodriguez i Xavier Martinez campions de dobles del Provincial de Lleida

El passat diumenge 19 de juny es va celebrar a Golmés – Lleida, el Campionat Provincial de Tennis Taula, organitzat de la Federació Territorial de Lleida, en la que 17 parelles dels diferents clubs de Lleida van disputar la categoria de dobles. Andorra va estar representada per dues parelles, la primera formada per Jordi Rodriguez i Oriol Martinez a vuitens de final es van imposar a Pau Güell i Luca Müller del CTT Borges per 3-1 i a quarts de final van perdre contra Marc Amill i Ruxian Tang per 3-1. La segona parella formada per Patrick Rodriguez i Xavier Martinez a vuitens guanyen per 3-0 a Joan Serret i Joan Perelló del CTT Borges, a quarts de final també superen per 3-1 a Oriol Mir i Albert Ribera del CTT Borges, a la semi final derroten per 3-2 a Marc Amill i Ruxian Tang del CTT Borges. A la Final s’imposen a la parella favorita del torneig Eric Torné i Joel Rubio per 3-1, proclamant-se campions de la categoria de dobles de la Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Tennis Taula.