Paula Gonzalez cinquena classificada a la Gran Final de la Lliga Nacional Espanyola de Karate 2022…

El passat cap de setmana es va disputar a La Corunya la GRAN FINAL de la Lliga Nacional Espanyola de Karate (RFEK) en totes les categories. La màxima competició espanyola acollirà als vuit millors karateques en cadascuna de les modalitats/categories, que s’han classificat durant la temporada regular durant aquest 2022. Karate Xavi Andorra, un any més va classificar a dos dels seus competidors en un any especialment dur d’objectius, entrenaments i competicions.

En el pes de -47kg, l’andorrana Paula González (Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany), en la seva primera participació en una prova així es va enfrontar en el primer combat a la competidora Andrea Feo amb la que va perdre per 6-0. Va entrar a la repesca donat que aquesta competidora va arribar a la final. En el combat per la medalla de Bronze, Paula es va enfrontar a Irene Moreno amb la que finalment va perdre per un ajustat 1-0 en un combat molt ben treballat i disputat. Al final González, cinquena classificada i s’assegura la participació en la lliga de 2023 assegurada.

El punt negatiu va venir de la mà de Sandra Herver que no va poder competir degut a problemes físic produits durant la darrera setmana previa a la competició.

La karateka andorrana Paula González. Foto: Fandkarate.

Previous post Margot Llobera aconsegueix el tercer lloc femení a la Copa del Món FIM