Pedro Santos renova pel FC Santa Coloma

Tal i com van incidir, en la primera renovació, el FC Santa Coloma continua perfilant la plantilla de cara a la temporada 2020-21, un cop finalitzada la participació a l’Europa League. En aquest sentit qui ha passat per les oficines de l’Avinguda Meritxell, 9 ha estat el migcampista i entrenador de la base, Pedro Santos, el qual ha renovat pel club colomenc.

Santos sumarà així la seva cinquena temporada en el FC Santa Coloma, on ha pogut viure una de les èpoques més glorioses del club. El migcampista, involucrat amb l’entitat és també entrenador dels equips de base, cosa que encara fa més important aquesta renovació.

Santos ha valorat la seva renovació dient que “estic molt content de seguir en el FC Santa Coloma”. El migcampista també ha volgut agrair tan al club com al cos tècnic la confiança al dir que “estic molt agraït tan al club com al cos tècnic la confiança depositada”. Santos ha finalitzat dient que “ara toca treballar fort per intentar col·locar el FC Santa Coloma on es mereix, que no és un altre que en el més alt de la classificació”.

Deixa un comentari

Previous post Segona jornada de lliures de Cardelús a Jerez
Next post Sortejat el calendari de la Lliga Multisegur

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint