Per Guerrero, la clau del partit davant l’FC Salines serà “la defensa”

El Sideco FC Encamp disputarà, el dissabte 28 de novembre de 2020 a les 19:00, en el Complex Poliesportiu d’Encamp, el partit de la fase preliminar de la UEFA FUTSAL Champions League davant el conjunt bosnià de l’FC Salines.

Pel partit de dissabte, el tècnic encampadà, Òscar Guerrero haurà de fer descartes després de poder disposar de vint jugadors de la primera plantilla i tres juvenils. Guerrero no podrà comptar amb els ales Dani Ribeiro i Tomislav Lolich que a causa de dos contratemps físics (lesions musculars) no podran participar en el partit.

El tècnic encampadà analitza el partit dient que “l’equip arriba bé, amb moltes ganes, ja que fa molts mesos que estem entrenant preparant-lo”. Tot i la pandèmia, la plantilla ha anat treballant de manera continuada. Això ha fet que físicament arribem en bones condicions pel que és el partit de la temporada per l’FC Encamp. Així ho reconeix Guerrero al dir que “físicament arribem bé crec que s’ha treballat bé i tenim moltes ganes de competir”.

El rival dels encampadans, l’FC Salines no ha aturat la competició per la pandèmia i arribarà al partit molt més rodat i amb més minuts a les cames. Tot i saber-ho, Guerrero explica que “juguem contra un equip molt potent. Ells no han parat la competició i arriben molt rodats. Sense oblidar l’equip que som, però hem d’estar molt bé en defensa i molt concentrats”. L’entrenador encampadà ha explicat que “la clau serà la nostra defensa”.

Per la seva banda, el capità del Sideco FC Encamp, Carlos Barbosa ha explicat que “una altra vegada que podrem gaudir i disfrutar del que és la millor competició de clubs del món”. Barbosa ha afegit que “l’afrontem amb moltes ganes i il·lusió tot i que no som els favorits, però això no treu que sortirem a donar-ho tot”. Barbosa també diu que “confio molt en l’equip, crec que s’ha fet una bona feina, portem molts mesos treballant”. Barbosa ha continuat dient que “l’FC Encamp som un grup molt unit i al final sabem que ho donarem tot”.

 

Fotos: Sideco FC Encamp.

Deixa un comentari

Previous post Caldea tornarà a obrir el Termolúdic
Next post ACA Esport obre el seu centre de tecnificació digital