Per tu, Àlex !!

El Morabanc Andorra ha aconseguit la victòria a la pista del Nou Congost davant el Baxi Manresa per 64-69 i trenca la dinàmica negativa de derrotes a la Liga Endesa d’igual manera que ho va fer dimarts a l’Eurocup. Els jugadors andorrans han lluït, a l’escalfament, una samarreta en homentage al gran Àlex Lliteras, que de ben segur ha servit de motivació per aconseguir la victòria final.

Durant la setmana i des de que dimecres es va saber la notícia, Àlex Lliteras ha estat present a la plantilla del Morabanc Andorra. A la prèvia del partit, David Eudal, assistent d’Ibón Navarro va tenir unes paraules de record tant per a ell com pel Roger i tota la família, que de ben segur han servit de motivació extra. Aquest dissabte, més que mai: Per tu, Àlex !!

El partit no ha estat d’allò més fluït que diguem. Que els tricolors hagin aconseguit 29 punts fins el descans, diu molt poc de l’eficància ofensiva que actualment té l’equip. Però com el bàsquet és dels esports que et dona la possibilitat de seguir sumant tot i no estar encertat en atac, de nou la defensa, sobretot en el darrer quart, ha estat la clau de la victòria (de la mateixa manera que va passar a Bèlgica).

Novament els petits han estat el que més fàcil han vist la cistella. Clevin Hannah amb 23 punts ha estat el màxim encistellador de l’equip que ha estat ben acompanyat pels 13 de Senglin i els 11 de Garcia.

El tècnic Ibon Navarro s’ha mostrat orgullós de l’equip “pel partit que ha fet l’equip tot i les circumstàncies amb les que estem”. El tècnic euskaldun ha afegit que “hem patit en moltes coses, sobretot en el rebot, però l’equip ha demostrat una continuitat  de caràcter i de saber que és el que s’ha de fer per competir”. 

La victòria en el Nou Congost tanca una setmana molt dura per la família del Morabanc Andorra. Esportivament s’ha saldat amb dues victòries i el ques és millor, trencar la ratxa de derrotes tan a l’EuroCup com a la Liga Endesa. Però a banda d’això es tanca amb el record a un gran amant del bàsquet, i un enorme seguidor del Morabanc.

De nou, aquesta crònica va dedicada a tu, Àlex.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús acaba 11è a la primera cursa de Le Mans
Next post Andorra empata sense gols davant Malta