Ple de competicions pels representants del CTT Valls del Nord

Cap de setmana farcit de competicions pels representants del CTT Valls del Nord.

Es va portar a terme el Piramidal de Lleida, una competició per edats (Sub 17) que tenia com a objectiu d’assolir punts de rànquing a la província de Lleida i adquirir experiència en partits fora d’Andorra. En aquesta ocasió han participat els jugadors del CTTVN Alexis Castillejo, Yiftach Shai, Octavio Castillejo, Ian Gallo, Marcos Castillejo, Eloi Gil i Carles Gayà.

Tots els jugadors han jugat a un gran nivell i podríem destacar les 6 victòries d’Yiftach Shai i de Carles Gayà o les 4 victòries dels germans Octavio i Marcos Castillejo i Eloi Gil.

La Copa de la Lliga de Campions es va jugar a Golmés la Copa de la lliga Provincial de Primera Divisió Provincial. El nostre equip, format per Alexis Castillejo, Yiftach Shai, Ian Gallo i Marcos Castillejo es va proclamar guanyador del torneig, guanyant el CTTV Golmés per un contundent 3 a 1 final.

A la lliga provincial de Lleida,  el CTTVN ha aconseguit la victòria. L’equip format pels jugadors Alexis Castillejo, Yiftach Shai  i Aleix Alvarez s’ha enfrontat al Acle Guissona, amb un resultat a favor de 4 partits a 2.

Pel que fa al Torneig Estatal Infantil masculí que es va portar a terme a Tarragona, l’andorrà Oriol Martínez, defensant els colors del Sant Cugat, va acabar en vuitè lloc, malgrat patir una lesió de la que encara s’està recuperant.

 

Deixa un comentari

Previous post Or d’Isona Cerro a Mèze i accès a la final de París
Next post Nova victòria 0-8 de l’Andorra HC a Vilassar