Ple de victòries dels equips femenins de l’ENFAF

No sol passar habitualment, però aquest cap de setmana els quatre equips de l’ENFAF Construccions Modernes han aconseguit la victòria, un fet que no hauria de passar desapercebut, ja que certifica el bon treball que s’està portant a terme.

I és que, enguany, els equips de l’ENFAF han estat organitzats perquè competeixin amb edats superiors i així agafar molta més experiència. D’aquesta manera, el cadet que entrena Catia da Silva, ha aconseguit guanyar 6-1, al Puigreig. Les andorranes són d’edat alevina i infantil, això fa que tingui un mèrit encara més gran. De la mateixa manera passa amb el juvenil que entrena Luis Miguel Abrahan que ha guanyat 0-1 al Can Parellada, amb un bloc d’edat cadet. D’igual manera també ha passat amb el sènior B que entrena Jonatan Galvez que va derrotar 5-0 al Pirinaica, amb el seu habitual bloc de jugadores juvenils. I per últim, la victòria del sènior A de preferent, que entrena Jose Martín Guti” amb una mitjana d’edat que no arriba als vint anys, al Verdú 6-2.

Un cap de setmana rodó pel futbol femení andorrà que porta una línia de treball per mirar el futur amb molt d’optimisme.

Equip cadet de l’ENFAF de futbol.

Deixa un comentari

Previous post Vuit RN dels andorrans a Mallorca
Next post Andorra cau davant Illes Fèroe a la primera ronda dels Petits Estats d’Europa d’escacs