Podi de Gerard de la Casa a Sant Feliu de Codines

Gerard de la Casa (Ford Festa WRX) va continuar pujant al podi de la categoria Turismes, en aquesta ocasió a la 50 Pujada a Sant Felidu de Codines, penúltima prova del Campionat de Catalunya de Muntanya (CCM). El pilot de Gedith Center va haver de cedir davant la potència dels Porsche de Jordi Gaig i Joan Salvans, pujant al tercer esglaò del podi, classificació que permet avançar cap al subcampionat català de la categoria.

L’escuderia Vall del Tenes va modificar la part final del recorregut. La seguretat abans que res.
Els membres de l’Escuderia Vall del Tenes – Sant Feliu de Codines van prendre la sempre difícil decisió de fer un canvi en un recorregut que fa molts anys que és l’escenari natural de la prova. Van endarrerir la línia d’arribada uns 300 metres perquè els pilots tinguessin més espai per reduir la velocitat abans de l’arribada a la rotonda que dóna entrada a la localitat que dóna nom a la prova.

També és una variació, però en aquest cas respecte a proves precedents, és el programa horari de la cita de Sant Feliu de Codines, que només preveu quatre pujades (dues d’entrenament i dues de carrera), de les cinc que habitualment es disputen en pujades precedents. Cal tenir en compte que les hores de llum solar a la tardor disminueixen i per tant pràcticament no hi ha temps material de mantenir les cinc pujades.

Amb la disputa de la Pujada Sta Maria de Villalba – Ullastrell, també coneguda com Pujada “El Suru”, el dissabte dia 2 de Desembre, es donarà per finalitzat el Campionat de Catalunya de Muntanya 2023.

Deixa un comentari

Previous post Joan Vinyes i Jordi Mercader, sisens a Pozoblanco
Next post Punt i final a la temporada per Jordi Raposeiras

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint