Podi de Vinyes – Caminal a les 3 hores de Mollerussa

Una de freda i una de calenta per al Equip Vinyes Dabad, en les 3h. de Resistència de la Diada off-road de Mollerussa, tercera prova del calendari del Campionat de Catalunya de l’especialitat. En el Circuit Parc de la Serra, Joan VInyes – Melchor Caminal (VW Golf) van aconseguir una treballada tercera posició, mentre que Joan VInyes jr – Marc Barcons van quedar fora de carrera en els primers compassos de la mateixa en trencar-se un pistó de la mecànica del seu Peugeot 205.

Sense pluja i molta pols.
La previsió de ruixats no es va confirmar, encara que durant la celebració de la competició el cel va estar ennuvolat i en alguns moments semblava que la pluja faria acte de presència. No va ser així, i la gran quantitat de pols va ser l’enemic a batre, tant per als organitzadors com per als equips.

Moments de tensió en la recta final.
Joan VInyes que va sortir de la part posterior de la graella, es va situar en poques voltes en posicions de podi. En els seus relleus, Caminal, va saber mantenir les diferències respecte als seus rivals i abans d’iniciar-se l’últim relleu es va produir l’incident que els va fer perdre una posició en la classificació final.

Vinyes Jr, no va poder defensar el seu lideratge.
Vinyes jr-Barcons no van tenir l’opció de defensar l’objectiu amb el qual van arribar a Mollerussa, que no era un altre que situar-se líders en solitari de la classe 1 del campionat. Abans de completar el primer relleu el motor del Peugeot va dir pou i en aquell moment es va acabar la seva primera competició en la localitat lleidatana. 

Deixa un comentari

Previous post Tony Cachafeiro no pot passar a la final però deixa a tothom bocabadat
Next post Egdar Montellà torna amb podi