Podis per Mia i Nicolau Taulats a la Copa Catalana d’Escalada Esportiva

Tret de sortida a la temporada d’escalada de competició, on els joves tecnificats de la FAM, han competit en la primera prova de la 16a Copa Catalana d’Escalada en Bloc 2024 disputada a la sala Indoorwall de Vilanova i La Geltrú.

Els competidors han estat: Laia Taulats (categoria Absoluta), Maissane Poulain (en la categoria Sub 16 F), Judit Esteban (categoria Sub14 F), Jan Majoral i Nicolau Taulats (categoria Sub 14 M) i Mia Taulats que s’estrena en la categoria Sub12F.  Noam Goldin va competir en categoria absoluta M, i Oriol Taulats en Veterans M.

Dissabte es van veure les rondes preliminars a més de les finals de la categoria Sub12. Mia Taulats, recentment estrenada com a debutant va poder aconseguir el segon calaix del podi, amb 3 Tops de 3 intents, i 4 zones de 4 intent) sumant un total de 805 punts. En tercera posició va quedar Asha Antequera amb 690 punts finals i la guanyadora va ser Bruna Gil Martí, amb un total de 1000 punts. A la categoria sub 14,  Nicolau Taulats va aconseguir el primer lloc, amb el 4 tops (amb 6 intents) i 4 zones (amb 6 intents). El resultat ha sumat un total de 1000 punts. Al podi, l’han acompanyat al segon calaix en Nicolas Scutelnicu  i en el tercer en Guillem Taverna.

Laia Taulats va competir en la final de la categoria Absoluta, quedant en 5a posició, amb 1 Top aconseguit (amb 3 intents) i 3 zones aconseguides (amb 14 intents).

Foto: Oriol Taulats

Deixa un comentari

Previous post Tony Cachafeiro acaba 22è a Saragossa
Next post Vinyes-Barcons guanyen la classe 1 a la “Diada Off-Road Lleida” de resistència