Preocupació d’Arnaudin per l’imminent inici de la lliga del VPC

Que al final del partit davant el FC Barcelona, l’entrenador del VPC masculí, Jean Arnaudin digués obertament que “NO estic satisfet amb el joc de l’equip en aquest partit” deixa preocupat als màxims rectors del VPC a poc menys d’una setmana de l’inici de la competició. A més, el mateix entrenador ha reconegut que tampoc ha estat una pretemporada habitual, ja que “dels quatre partits que teníem programats només hem disputat dos, un amb un equip de nivell  molt inferior al nostre i l’altre d’un nivell superior”. Amb tot això el VPC té molt camí de millora si, com varen reconèixer a la presentació dels nous jugadors, “l’objectiu és aconseguir l’ascens”.

L’equip masculí encara no té tota la plantilla disponible, ja que quatre jugadors, tot de la primera línia, encara no estan a disposició d’Arnaudin i això el preocupa. “Ja estava preocupat abans del partit davant el FC Barcelona, però ara encara ho estic més. Penso que ens falta més joc col·lectiu, sobretot defensivament i ens falta més humilitat”. El propi Arnaudin va afegir que “hi ha jugadors que no han començat encara la pretemporada que són de 1a línia. Al darrere estem millor, però no tenim gaires recanvis per fer si algú se’ns lesiona”.

Amb aquest panorama, el VPC masculí afronta la darrera setmana d’entrenaments abans de començar la temporada el proper dissabte visitant el camp del Toulouse Lalande.

Jean Arnaudin, parlant amb els jugadors del VPC després del partit davant el FC Barcelona a Prada de Moles.

 

toulousse 

 

Deixa un comentari

Previous post De Motorland a Misano per acabar el mundial de moto-e
Next post Víctor Casadesús es queda a Andorra per jugar a l’Inter