Presència destacada d’andorrans a la Vall de Boí

Diumenge es va celebrar una nova prova de la  de Copa Catalana Internacional a Vall de Boí on l’equip de competició del Associació Ciclista d’Andorra va tenir una presència destacada. El cap de setmana va estar marcat per les pluges que es van anar repetint tant  dissabte com diumenge que van provocar que es modifiquen el recorregut a causa del mal estat que estava el terreny.

A les 9.00h del matí de diumenge es va donar el tret de sortida de la categoria Cadets, On Adria Regada va aconseguir la victòria amb una cursa molt sòlida desde la primera volta i poden escapar-se en solitari les dues ultimes curses i guanyant amb un temps total de 57’27’’ En 2a posició va arribar Roger Turne a tant sol 25’’ del guanyador  fent una cursa de menys a mes i finalitzant amb un molt bon ritme de cursa. Recuperant tres posiciones l’última volta. Per acabar de completar la categoria Cesar de Cunha va finalitzar en 34a Posición.

En categoria júnior va participar Nuno Gomez assolint una 23a posició amb un temps de 1h26’38’’

La Copa Catalana s’atura fins al mes de Setembre  per finalizar amb es curses de Vallnord a Andorra i de Sea Otter a Girona.

Foto: FAC.

Deixa un comentari

Previous post La FAN despulla al COA
Next post Vinyes – Mercader bon paper a Polònia