Presentada la 43a edició de la Volta als Ports

Aquest dimarts al matí s’ha presentat en el Centre Esportiu d’Ordino la 43ª edició de la Volta als Ports. Amb la presencia del conseller d’Ordino, Jordi Serracanta, el conseller de La Massana, Kevin Poulet, el representant d’Andorra Turisme, Enric Torres, Edith Rossell en representació de Multisegur i en Gerard Riart, en representació d’VSL Sports organitzador de la prova.

Una edició enguany que està marcada per les actuacions de seguretat que han de tenir present els organitzadors, però sense perdre l’essència de la prova.

Tant el conseller Serracanta, com Pouler i el representant d’Andorra Turisme, Enric Torres han remarcat que “cal donar suport a una prova que enguany tindrà una manera especial d’actuar degut a les condicions que s’estan vivint”.

Riart ha remarcat que “hem adaptat un pla estratègic degut a la Covid-19 i per aquest motiu hem readaptat la prova en el format contrarellotge”.

La recollida de dorsals es portarà a terme a la plaça de les Fontetes de la Massana que serà el centre neuràlgic de la prova. Segons Riart “de 10 del matí a 9 del vespre es podrà recollir els dorsals, ho fem d’aquesta manera per evitar aglomeracions i sempre amb la distancia de seguretat i les mesures que pertoquen”.

Pel que fa a la sortida, hi haurà quatre: Ordino, Canillo, Andorra la Vella i Sant Julià. El mateix Riart ha explicat que “´la prova serà en format ralli, amb trams cronometrats i trams d’enllaç”. Segons l’organitzador “hem pres aquesta decisió per així intentar que la prova es porti a terme, tot i que sabem que hi haurà gent que no li agradarà el format”.

La sortida des dels quatre trams començarà a les 8:30 del matí. El tram 1, sortirà cada minut i els trams 2, 3 i 4 cada trenta segons. Segons ha indicar el mateix Riart “aquesta és una manera d’evitar aglomeracions”.

“La línia d’arribada estarà, de nou a Arcalís, però allà el corredor rebrà un tiquet per dinar al Restaurant La Coma” ha indicat Riart que ha afegit que “serà a la plaça de Les Fontetes” on hauran de recollir la medalla finisher”.

“La prova tornarà a tenir voluntaris, enguany un total de 60 que han estat formats per les circumstàncies que s’estan vivint” ha indicat Riart que ha finalitzat la seva compareixença dient que “recomanem als acompanyants i familiars que no pugin a La Coma, i així evitar aglomeracions”.

El mateix Gerard Riart ha explicat que “aquesta edició no parlarem ni de xifres records ni de res que no sigui mantenir la seguretat i recalcar que caldrà prendre les mesures marcades”

Deixa un comentari

Previous post El bescanoní Albert Jorquera, nou entrenador del Vallbanc FC Santa Coloma 
Next post La Travessa Valls de Canillo i la Vertical dels Isards no es faran

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint