Presentada la 46a Multisegur Volta als Ports

La 46a Multisegur Volta als Ports, que tindrà lloc el proper diumenge 23 de juliol s’ha presentat aquest dimecres al matí al Criterium Café. Aquesta edició ve marcada per la novetat del Recorregut Gravel/BTT, amb 65 km i 2.270mD+, que també tindrà la modalitat e- bike.

Es continuarà amb els 5 Recorreguts des de 1* (1 Port) fins al R5***** amb 5 Ports (La Coma D’Arcalís, Coll D’Ordino, Beixalis,La Peguera, La Gallina).

Tots amb sortida des de la plaça de les Fontetes de la Parròquia de la Massana cada 15 minuts , des de les 8h fins les 9h , amb arribada al Parc Central, a Andorra La Vella. 

El dissabte dia 22 de juliol, de les 11h a les 21h , es podran recollir els dorsals a la plaça de les Fontetes de la Massana on hi haurà expositors.

Prop d’uns 600 Participants estan inscrits  de 18 nacionalitats diferents com: Andorra, Argentina, Belgica, Bolivia, Bulgaria,Espanya, França, Regne Unit, Alemanya, Israel, Luxemburg, Holanda, Portugal, Qatar, Rússia, Suïssa ,Ucraïna i USA.

El 84% de les inscripcions són de la categoria masculina i el 16% femenina. El recorregut amb mes inscrits és el R3 amb 148, seguit del R5 amb 105, del R4 amb 93, el R2 te 84, el recorregut Gravel 68 i l’R1 amb 400.

Tots els participants, rebran medalla finisher a l’arribada, d’or, plata o bronze segons el seu temps , que serà la suma de totes les pujades als ports.

Foto: Dani Catalan / VSL

Deixa un comentari

Previous post Andorra Esports Clúster i Unicef Andorra signen conveni per a treballar conjuntament per a la protecció dels infants contra l’abús sexual
Next post Escollit l’equip que competirà a l’Europeu de Grècia