Presentada la 4a Jorma Urban Trail

El Conseller d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany, Josep Batalla juntament amb el Cap d’Esports, Julio Pintado, ha presentat la 4a edició de la cursa Jorma Urban Trail que tindrà lloc el dissabte 25 de setembre. Una prova atlètica que forma part del calendari de curses de muntanya de la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme). La corporació escaldenca ha volgut recordar que la cursa Urban Trail, és un esdeveniment que fusiona els camins tradicionals que uneixen la parròquia amb els camins de muntanya d’aquesta, passant per la Vall del Madriu.

Segons ha explicat la corporació, la cursa Urban Trail, proposa recorreguts de diferent distància i desnivell, el que la fa accessible a tothom. Com a novetat dels recorreguts habituals, un d’urbà de cinc quilòmetres, i dos més, un de deu i l’altre de vint-i-u quilòmetres, la corporació introdueix com a novetat un recorregut més familiar, de tres quilòmetres.

Tot i que l’any passat la Jorma Urban Trail no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, la corporació té com a objectiu recuperar els inscrits de l’última edició que es va fer l’any 2019 i fins i tot superar els 500 participants. Aquest és una cursa que està en creixement i té molt bona acceptació per part de la ciutadania.

Des de la corporació esperen tenir els millors atletes del panorama nacional així com d’alguns reconeguts internacionalment. A més, de la participació d’unes 25 o 30 famílies. Com a obsequi els participants rebran obsequis interessants i es farà un sorteig de productes tècnics dels col·laboradors i patrocinadors.

Pel que fa al preu de les inscripcions, el recorregut de tres i cinc quilòmetres té un preu de 5€, el de deu quilòmetres 10€ i el de vint-i-u quilòmetres de 15€. Les persones que vulguin participar s’han d’inscriure a partir del dissabte 14 d’agost a les 10 h per la web a e-e.ad, o bé presencialment a la botiga Jorma Trail d’Andorra la Vella. Cada participant podrà aportar 1€ a part de l’inscripció destinat a l’Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA), que s’afegirà a la que faran des del Comú d’Escaldes-Engordany per cada participant.

Moment de la roda de premsa de presentació. Foto: Comú Esdaldes-Engordany.

 

Deixa un comentari

Previous post Comença la pretemporada pel Morabanc Andorra
Next post Amine Noua, presentat a la seu de Morabanc