Presentada la 6a Jorma Urban Trail

El vestíbul del Prat del Roure ha acollit, aquest matí, l’acte de presentació de la 6a edició de la Jorma Urban Trail que enguany comptarà amb els corredors professionals catalans en curses de llarga distància Pau Capell (guanyador de l’ultra trail de Montblanc 2019) i Clàudia Tremps (2a classificada de l’ultra trail de Montblanc 2022). De fet, ambdós atletes han estat presents en la roda de premsa de presentació de la cursa (Clàudia Tremps ho ha fet via telemàtica) que espera arribar als 320 inscrits de la passada edició. A dia d’avui, hi ha un centenar d’inscrits, però l’organització assegura que les inscripcions s’animen sempre a darrera hora, ja que els corredors es volen assegurar de la previsió meteorològica del dia de la cursa.

La Jorma Urban Trail també es caracteritza pel seu component solidari. Enguany, l’organització ha volgut col·laborar amb l’associació AMARE (Associació de Malalts Reumàtics, Fibromiàlgics i de la Síndrome de Fatiga Crònica) que rebrà 1 euro de cada inscripció)

La 6a edició de la Jorma Urban Trail es disputarà el pròxim 6 de maig i entre les novetats de la prova destaca novament la 2a edició de l’Escaldes Urban Bike. Una prova que consistirà en una cronoescalada de 8 quilòmetres amb 600 metres de desnivell que partirà del Prat del Roure fins al llac d’Engolasters. La prova servirà per proclamar el campió del Campionat d’Andorra de contrarellotge.

Alhora, es continuarà comptant amb la combinada, que es podrà realitzar individualment, per parelles i/o parelles mixtes i es desenvoluparà entre matí i tarda. La combinada tindrà un recorregut de trail running de 21 quilòmetres més una ascensió amb bicicleta de 8 quilòmetres fins a Engolasters.

Respecte a la prova de trail running, aquesta presenta quatre recorreguts diferents (21 km-10 km-5 km-3 km) per tal que hi participin des dels corredors més experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l’afició per la muntanya. Tots els recorreguts tindran sortida i arribada al Prat del Roure i amb aquesta cursa de muntanya es dona el tret de sortida a la Copa d’Andorra de curses de muntanya.

Les inscripcions es poden realitzar a través del web: https://eventselit.com/travesses-de- muntanya/urban-trail-bike-combinada/ i es tancaran el pròxim 4 de maig.

Deixa un comentari

Previous post Esports amplia la dotació econòmica de suport a entitats fins els 4,1 milions d’euros
Next post Andorra cau davant Austràlia 19-32

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint