Presentada la tercera edició de la campanya Her World Her Rules

Aquest dijous al matí s’ha presentat de manera telemàtica , la tercera edició de la campanya de bàsquet femení “Her World Her Rules”.

Després d’haver tancat les anteriors campanyes amb xifres rècord pel que fa al nombre de llicències de jugadores, ara es llança una nova edició amb el propòsit de consolidar els equips femenins actuals i normalitzar socialment el bàsquet femení: “l’objectiu és fidelitzar les jugadores que ja han arribat així com continuar treballant per assolir una igualtat de gènere en l’esport”, ha declarat el president de la Federació Andorrana de Bàsquet, Joaquim Tomàs.

Sota el lema “Encistella els estereotips” la campanya d’enguany busca la participació de la vuitantena de jugadores, així com del públic en general, fomentant la difusió a les xarxes socials de vídeos en els que es mostrin, en un gest carregat de simbolisme, encistellant estereotips a la paperera. Les noies federades que vulguin participar-hi rebran a domicili una pilota de bàsquet i una samarreta serigrafiada amb el logotip de la campanya “Her World Her Rules”.

Sobre la campanya, que tindrà lloc fins a finals d’any a les xarxes socials de la de la Federació Andorrana de Bàsquet, el secretari d’Esports, Justo Ruiz i la Ministra de Cultura, Joventut i Esports, Sílvia Riva han celebrat la iniciativa i han animat a la Federació a proseguir el repte. En aquest sentit, Riva ha destacat que “és important que les noies sàpiguen que és maco començar, però encara és millor continuar”.

Més enllà del missatge reivindicatiu, la campanya “Her World Her Rules” té per objectiu assumir un percentatge de les quotes d’inscripció de les jugadores als seus clubs respectius així com un descompte en els campus de bàsquet que tenen lloc durant el període de vacances escolars, tal com ha explicat el director tècnic de la FAB, Jaume Tomàs.

En aquesta iniciativa hi participen 18 federacions d’Europa, entre elles l’andorrana. En aquest sentit, segons ha indicat la delegada de la FIBA, Elisabeth Cebrián, la implicació de la FAB en el foment del bàsquet femení està sent una referència pels clubs en l’àmbit internacional: “Andorra, un petit país amb grans idees, torna a ser un any més exemple per a les altres Federacions.” En aquest projecte compartit, l’exjugadora de bàsquet professional celebra que “Her World Her Rules” permeti descobrir la màgia del bàsquet a totes les noies que s’animin a tocar la pilota taronja”.

Foto: FAB.

 

[videopress scKWmo4y w=”809″]

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc recupera a Sy i Moussa pel partit davant el Giants
Next post Raul Ferré, campió d’Espanya de Muntanya de categoria II

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint