Presentada les samarretes del Morabanc Andorra

El Morabanc Andorra ha presentat aquest dimarts al migdia, les que seran dues de les tres equipacions que lluiran la temporada 2021-22. Dos models de luxe, Oriol Paulí i Sergi Garcia ha estat els encarregats de posar amb elles. Les dues, tot i que especialment la primera equipació (de color blau) es pot veure com un relleu muntanyenc molt típic del Principat. La connexió del Morabanc Andorra amb la natura, activitat tradicional en el país, és indubtable (el primer equip té la tradició fe der un dels cims emblemàtics del país, durant la pretemporada, inclòs staff, com a cohesió de grup). I es que enguany, l’han pogut tenir a la samarreta, com a un element significatiu del Principat.

La primera equipació (de color blau) i la segona equipació (de color groc) ja s’han posat a la venta a Pyrénees, a l’espera de fer públic una tercera equipació, que de nou, s’espera amb impaciència. (la temporada passada va ser la samarreta on hi havien els noms de totes les persones que varen fer donatiu per la campanya del Covid19).

Les noves equipacions oficials Hummel del Morabanc Andorra es poden comprar a la botiga on line del MoraBanc Andorra https://www.bca.ad/botiga/ , a les oficines del club i a la secció d’esports de Grans Magatzems Pyrénées. Els socis tenen un 20% de descompte que no podran activar online, per fer-ho hauran de venir a les oficines del club que ara obren de 08h a 15h.

L’equip comença els entrenaments sense Guille Colom i David Eudal

Els jugadors que formen la plantilla del Morabanc que estan a disposició del tècnic Ibon Navarro han començat les primeres sesions d’entrenaments. A falta de Hannah, Jelinek, Crawford i McIntyre que dimecres ja estaran a disposició del tècnic euskaldun, faltaran els dos integrants que formen part de la selecció absoluta d’Andorra que juga l’Europeu dels Petits Estats a Irlanda, com són Guille Colom i David Eudal. Tampoc estaran en dinàmica del Morabanc Andorra aquestes primeres sesions, Albert Pons ni Àlex Peral, jugadors que durant el curs passat sí que ho varen estar i que ara estan també a Irlanda.

Sergi Garcia i Oriol Paulí. Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post El 16 d’agost s’obren inscripcions pel Ral·li d’Andorra
Next post Bon test de l’equip de fons andorrà en el Blink Festival