Presentat els equips de fons de la FAE

L’auditori d’ANDBank ha acollit aquest dijous la presentació dels equips de fons de la FAE, encapçalats pels dos màxims exponents del fons andorrà Irineu Esteve i Carola Vila. Ambdós representaran a Andorra a les competicions internacionals. El primer centrat a les Copes del Món i el Mundial d’Alemanya i la Carola agafant experiència a les Copes d’Europa per després intentar fer el salt les Copes del Món de manera constant. A part un grup de joves que com molt bé ha dit Joan Erola “segueixen treballant fort per intentar evolucionar”.

La pandèmia de la Covid-19 sí que ha afectat i molt als esquiadors d’aquesta disciplina. Els dos darrers mesos de temporada, quan en principi havien d’estar millor, no van poder competir i això ho tenen clavat a dintre.

Malgrat això, l’equip nacional ha començat la pretemporada fent treball al Principat. El propi Joan Erola ha reconegut que “la situació actual no ens ha modificat gaire els plans, ja que sempre iniciem el treball a casa”, tot i que reconeix que “l’únic és que una sortida que teníem planificada a fora, no la farem”.

D’aquesta manera, l’equip nacional d’esquí de fons s’ha presentat amb les expectatives ben altes, però amb la incertesa del que pot passar amb els rebrots de la Covid-19.

Deixa un comentari

Previous post Guilherme renova
Next post Sergi Serrano, l’extrem promesa de l’FC Andorra