Presentats Mario Nakic i Conor Morgan en el Morabanc Andorra

L’exjugador sortit dels equips base del Real Madrid, Mario Nakic i l’exjugador del Joventut Conor Morgan han estat presentats aquest divendres a les oficines centrals de Morabanc, el patrocinador principal del Bàsquet Andorra. Ambdós jugadors han entrat en el grup de manera il·lusionant, amb l’objectiu de sumar i ajudar a l’equip a donar un pas endavant. 

Els perfils dels dos jugadors són completament diferents. Ambdós son els que s’anomenen “combos” per les seva polivalència poden combinar diverses posicions de joc. Conor Morgan, pot fer-ho de quatre, de cinc i fins i tot jugar la tàctica del fals quatre per sortir al llançament exterior. D’altra banda, Mario Nakic, pot combinar les posicions de dos i de tres. Aquest fet, constata l’objectiu d’Ibon Navarro i Francesc Solana de buscar cada cop més els jugadors polivalents que puguin jugar en diferses posicions i d’aquesta manera tenir moltes opcions tàctiques. En un bàsquet cada cop més intents, aquesta opció és la que busquen la majoria d’equips.

Tan Nakic com Morgan han destacat, a la seva presentació “el bon ambient que ja es viu en el vestuari quan fa tant poc que han entrat”. Els dos varen participar a la ja “tradicional” pujada i remullada a l’Estany de Tristaina, una activitat que busca el foment de grup. En aquest sentit, el canadenc Morgan explicava que “viure en les muntanyes és com estar a casa, per mi és molt agradable”. Molt diferent de les vivències tingudes per Nakic que ha dit “jo no he pujat mai una muntanya però em va semblar molt interessant per fer grup”.

Ambdós jugadors estan treballant sota les ordres d’Ibon Navarro de cara als tres partits de pretemporada que disputaran pel Principat. Dissabte a Escaldes davant el Joventut; el dia 26 a Encamp, davant l’FC Barcelona i el dia 29 al Poliesportiu de Govern, davant el Limoges. Després, l’equip iniciarà la temporada oficial amb la participació a la Lliga Catalana que es disputarà, enguany, al Nou Congost de Manresa.

Deixa un comentari

Previous post L’èlit del Trial torna a Sant Julià
Next post Les piscines comunals d’Escaldes tanquen durant un mes per manteniment