Presentats Rubio i Dos Anjos

Al Roof Top Van de l’Hotel Fenix d’Escaldes-Engordany (hotel oficial del club) s’ha celebrat la roda de premsa de presentació de dos nous fitxatges del club: Felipe Dos Anjos i Juan Rubio. I els dos jugadors, ja amb recorregut però encara molt joves, han transmès molta il·lusió en la compareixença alimentant les expectatives de fer les coses molt bé aquesta temporada i lluitar per l’anhelat ascens a l’ACB.

“Quan em va arribar l’oferta no m’ho vaig pensar gaire perquè és el lloc on volia estar per fer un pas endavant” ha afirmat Juan Rubio donant valor a l’oportunitat que se li presenta i afegint que “tal i com va dir Schreiner tenim una gran plantilla però ara ens toca fer l’equip perquè el repte que tenim no serà gens fàcil”. Felipe ha anat pel mateix camí exposant que “dels equips de LEB tenia clar que és on volia jugar i quan va arribar l’oferta ja cap el final de l’estiu em vaig alegrar molt”.

Felipe ha anunciat que “el joc a la LEB és més dur i amb més contacte que a l’ACB i l’equip s’haurà d’adaptar”.

Els dos jugadors han elogiat “el projecte” del MoraBancAndorra i al seu costat Francesc Solana ha valorat que “es tracta de dos jugadors que coneixen la lliga i que ens poden aportar molt des de les seves posicions”. Sobre Juan Rubio el GM també ha dit que “si ens haguéssim mantingut a l’ACB també l’estàvem seguint per fitxar-lo”.

Deixa un comentari

Previous post German Valera arriba cedit a l’FC Andorra
Next post Paula Margarido finalitza 31a en el programa curt