Presenten el projecte de karate per Andorra 2025

El dimecres al vespre, la sala Ariadna de l’Hotel Fenix Tulip Inn va tenir lloc la presentació del projecte de la Federació Andorrana de Karate pels Jocs dels Petits Estats Andorra 2025.

En aquesta trobada han estat presents tots els esportistes preseleccionats per als JJPPEE Andorra 2025, així com les seves respectives famílies i els seus entrenadors. També, va assistir a la presentació el secretari d’Estat d’Esports, el Sr. Justo Ruiz, qui va felicitar la nostra Federació per la feina feta i va expressar que el projecte que ahir vam donar a conèixer era molt il·lusionat.

D’aquesta manera la Fandkarate dona el tret de sortida al projecte que estarà ple d’entrenaments amb els tècnics responsables en cada una de les modalitats, José Carbonell, a la modalitat de Kata i Francisco Javier Orán, en la modalitat de Kumite.

A banda dels entrenaments, l’equip nacional té en el seu objectiu, per aquest 2023, l’Europeu dels Petits Estats, que se celebrarà a Luxemburg al setembre i que, donarà a tota la delegació andorrana una primera visió de què es trobaran a Andorra 2025.

Deixa un comentari

Previous post Tony Cachafeiro comparteix jornada amb Rossi, Arenas, Llovera i Martí en el Circuit d’Andorra
Next post Canvis a la Nations League que no afectaran al grup D d’Andorra

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint