Presenten la tercera equipació del Morabanc Andorra

Aquest dimecres a primera hora de la tarda, a la botiga solidària de Creu Roja, s’ha portat a terme la roda de premsa de presentació de la tercera equipació del Morabanc Andorra. Una samarreta que porta grabats 900 noms, aquells que varen col·laborar amb la campanya solidària “El partit de la nostra vida” per recaptar diners per engrandir el fons de govern per la Covid-19. Una samarreta que és molt més que una tros de roba. Una samarreta que representa la solidaritat de tot un país, de la seva gent. Una iniciativa que va aconseguir 28.000 euros.

Les paraules de Gorka Aixàs, expressen sobretot emoció i orgull al dir que “és francament emotiu poder tenir una samarreta on hi ha 900 noms de persones que es van sumar a la causa” que ha afegit “en un moment en què comencem sense tenir a la nostra gent tan a prop com voldríem, tenir la samarreta serà un plus d’energia i un orgull”.

La samarreta s’estrenarà a la lliga en la quarta jornada en el partit que enfrontarà el MoraBanc al Joventut de Badalona al Poliesportiu, encara sense públic.

Ja es pot adquirir a les oficines del club i a bca.ad

Deixa un comentari

Previous post Eloy Casals presentat com a nou Director Esportiu de la FAF
Next post Andrea Almagro passa els protocolaris controls previs a l’inici de la competició