Primer consell d’administració de SETAP365

SETAP365, la societat integrada per ENSISA i EMAP, ha celebrat aquest dimecres el primer consell d’administració. L’acte, que ha tingut lloc a l’edifici Obac del sector El Tarter de Grandvalira, ha comptat amb el president de la societat i cònsol major de Canillo, Francesc Camp i la vicepresidenta i cònsol major de la Massana, Olga Molné; els cònsols menors de Canillo i la Massana, Marc Casal i Eva Sansa; els consellers de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, Xavier Soro i Conrad Blanch; el director general Grandvalira-ENSISA i de SETAP365, David Hidalgo, i el conseller per part de Canillo, Marc Naudi.

El passat 30 de desembre es constituïa oficialment la societat de majoria pública SETAP365 (Soldeu El Tarter Arinsal Pal), que neix amb un capital social d’un milió d’euros i una aportació d’accions en forma de prima de 110 milions euros de la corporació canillenca (40,23%), de Crèdit Andorrà (39,80%) i del Comú de la Massana (19,96%).

Durant aquest primer consell d’administració s’han tractat temes com ara la planificació del procés d’integració, els plans d’inversió 2022-2023 i el pla estratègic SETAP365.

Deixa un comentari

Previous post Roger Puig, 20è al gegant dels Mundials
Next post Satisfacció de la FAN per tenir dos esportistes becats per Solidaritat Olímpica