Primer i positiu test en pista dura per als U16 de l’EEBE

El grup U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) va realitzar fa uns dies una estada a Peer (Bèlgica), amb condicions de neu dura i injectada a la instal·lació indoor. Aquesta experiència ha resultat molt positiva per als joves esquiadors. “Es van adaptar molt bé”, ha explicat el responsable tècnic de l’equip, Pol Carreras.

El grup va estar format per 17 esquiadores i esquiadors: Isabella Perez, Ainhoa Piccino, Candela Mortés, Carlota Comellas, Anna Ramentol, Zoe Carretero, Eric Mitjana, Jan De Visa, Marc Daban, Bernat Gil, Max Black, Alex Comellas, Eric Guimerà, Max Figueredo, Esteve Tor, Quim Llort i Arnau Escabrós. L’equip tècnic el van completar Pol Carreras, Dídac González i Josep Miquel Martin ‘Xita’.

La idea era fer una estada amb neu dura perquè els joves esquiadors visquessin una primera experiència sobre aquesta superfície. De fet, l’adaptació del grup va ser molt positiva en una pista amb condicions dures. El U16 van sumar aquesta experiència en el seu camí per convertir-los mica en mica en millors esquiadors.

El viatge a Peer es va dur a terme pel canvi obligat a la planificació inicial, que comptava amb una estada als Alps que la manca de neu ha impedit realitzar. Després de Peer, el grup U16 és a Andorra fent treball físic i viatjarà del 30 d’octubre a l’11 de novembre a Stubai (Àustria).

Alexandre Areny, pel bon camí de recuperació

No va poder assistir a Peer Alexandre Areny, que s’està recuperant de la seva lesió de genoll que es va fer durant l’hivern de la temporada passada. Continua el seu procés de recuperació, que va en bon camí, segons ha explicat Carreras, que espera que “a finals de novembre, principis de desembre, es pugui posar ja els esquís”.

 

Foto: FAE

Deixa un comentari

Previous post El MoraBanc Andorra recapta més de 7.000 euros durant la pretemporada
Next post Edgar Montellà envia un missatge de tranquil·litat