Primer lloc de Laia i Nicolau Taulats a Cuenca

Cap de setmana molt intens el viscut en la primera prova de la Copa d’Espanya de Bloc, celebrada al Bosque de Acero, Cuenca. Entre els més de tres-cents participants, s’hi trobaven Nicolau Taulats en categoria Sub14 M, Maissane Poulain en categoria Sub16 F i Laia Taulats en categoria Sub18 i en Absoluta.

La jornada va començar dissabte al matí amb la categoria Sub 14 masculina amb un total de 48 participants en les classifitactòries. Nicolau Taulats, va passar a la Final gràcies a la primera posició amb un resultat de 3T4z 7 5. En la categoria Sub16, amb una cinquantena de participants i un nivell molt exigent, Maissane Poulain, tot i lluitar-ho, no va aconseguir passar de la ronda, quedant en 43a posició. Per la tarda, va ser el torn de la categoria femenina del Sub 18 amb un total de 36 participants, on participà Laia Taulats. Va aconseguir passar a la final gràcies a la seva 6a posició. A la ronda final va aconseguir el primer calaix al podi amb un resultat de 4T4z 7 7 .

Diumenge, en categoria Absoluta, la participació de Laia Taulats, a la categoria absoluta, no ha pogut passar de les classificatòries, quedant en 12a posició, amb 2T4z 10 10.

 

Foto i text: FAM

Deixa un comentari

Previous post Un mal tercer quart sentència el MoraBanc Andorra davant el Granca 97-92
Next post Rècord Nacional de Nàdia Tudó a Eindhoven

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint