Primera estada en neu a Les Deux Alpes

Els equips de la FAE tenen aquests dies com a base d’operacions l’estació francesa de Les Deux Alpes, en el que suposa una primera estada de preparació de pretemporada.

Si bé l’equip U19 dels EEBE va ser el primer en esquiar a l’estació francesa -van fer quatre dies a principi de mes i hi tornaran del 18 al 23-, ara són els equips nacionals els desplaçats a Les Deux Alpes per tenir contacte amb la neu. També viatjaran, més tard, els U16 de l’EEBE, del 23 de juny al 5 de juliol.

Ara mateix als Alps es troben els equips masculí i femení. La intenció de cada grup és acumular hores d’esquí provant els materials i posant les bases en aquest principi de temporada.

De moment, els primers dies han estat irregulars amb estones de sol però també molta boira en alguns moments. En tot cas, el treball no s’atura i els equips s’adapten a les condicions canviants per continuar amb la preparació, que inclou sessions de tècnica però també en alguns casos de velocitat.

Roger Puig viatja el dilluns

Qui també viatjarà a Les Deux Alpes serà Roger Puig. L’esquiador ho farà el pròxim dilluns 19 de juny per estar-s’hi una setmana a l’estació francesa.

L’equip d’SBX, també a Les Deux Alpes

També es troba a l’estació francesa l’equip de boardercross de la FAE. Maeva Estevez i Mario da Cruz entrenen aquests dies de pretemporada i ho fan provant el material i recuperant les sensacions sobre la neu.

 

Deixa un comentari

Previous post Arnau Graslaub el patrocinarà Pal Arinsal
Next post Representació andorrana als europeus de marathon