Primera jornada de test a Jerez per Xavi Cardelús

Els pilots participants al Campionat del Món de Moto2 han començat aquest dimecres l’últim test de pretemporada que els tindrà entrenant al circuit de Jerez fins divendres.

A la primera jornada de treball, Xavi Cardelús ha continuat amb la seva feina de posar la moto al seu gust des del punt de vista ergonòmic i seguir fixant una base a partir de la qual treballar la setmana que ve al primer Gran Premi de la temporada que es disputarà a Qatar.

A la primera de les tres sessions disputades avui, el pilot de Fantic Ràcing ha marcat una volta ràpida de 1’43.500 i s’ha quedat a 1.9 del millor temps de la categoria. A la segona sessió, l’andorrà ha millorat els seus registres en tres dècimes de segon i, finalment, a la seva última sortida a pista, ha aturat en cronòmetre en un 1’42.870 que l’ha situat a 1.7 de la millor volta ràpida de Moto2.

Al llarg de les tres sessions, el de Fantic ha cobert 67 voltes al traçat andalús.

Cardelús explica així com ha anat la jornada: “El que hem fet al llarg del dia d’avui a Jerez és donar continuïtat a la feina que vàrem començar a fer el cap de setmana passat a Portimao i vàrem deixar sense completar perquè no v`rem entrenar el segon dia. Es tracta de seguir adaptant la moto a les característiques del meu pilotatge i el meu físic i fixar la posta a punt de sortida per a la temporada que comença la setmana que ve. L meva volta ràpida d’avui m’ha deixat a 1.7 segons del millor temps de la categoria tot i que jo he rodat  aquí prop de mig segon més ràpid. Malgrat això, la volt ràpida encara no és un objectiu, sinó optimitzar el rendiment de la moto i fixar la base.”

 

 

Deixa un comentari

Previous post Canvi de colors però no d’equip per Vinyes-Mercader al CERT
Next post Joan Verdú treballa per recuperar-se i poder competir a Aspen