Primera setmana finiquitada del campus de karate Xavi Herver

La primera setmana del campus de karate Xavier Herver ha arribat a la seva fi, amb una valoració més que positiva del seu responsable. Amb places limitades, per així poder tener la metodologia necessària per arribar a tots els esportistes de manera personalitzada, el campus s’ha convertit en tota una referència a Andorra.

En el campus Xavier Herver es reforça els coneixements de karate que han aconseguit durant la temporada els esportistes i es combina amb diferents activitats que tan poden ser esportives com de lleure o culturals que tenen com objecte trencar la dinàmica que es té a sobre del tatami, gaudir de la convivència i de l’entorn natural de la parròquia d’Ordino. Segons Xavier Herver “podriem tenir 50 alumnes per setmana, però no és el que volem”

Els grups que participen en el campus no superen els vint inscrits i això permet treballar “amb garanties el karate”, com indica el propi Xavier Herver. Els participants comencen a les 8:30 del matí i els recullen a les 6 de la tarda. El dinar el fan a l’hotel Santa Bàrbara a Ordino.

Xavier Herver, té l’ajuda i suport de la que és actualment el referent andorrà en competicions internacionals, en el karate, com és la Sandra Herver.

 

Fotos: Campus de karate Xavier Herver

Deixa un comentari

Previous post Estudiant el circuit de la Travessa d’Encamp 2020
Next post El Nova Constructora Penya Encarnada, nou equip de la Lliga Multisegur

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint