Primera victòria de l’ENFAF de preferent a la lliga

El joc desenvolupat a les darreres quatre jornades donava per ser optimistes. Plantar cara a equip que descendien d’una categoria superior, mostrava que s’estava en el camí correcte. L’accident de Vilafranca on es guanyava 0-2 i es va acabar empatant a la darrera jugada del partit 2-2, només feia que certificar, això, que era un accident. Després del 7-0 a Sant Cugat, però amb uns brillants primers 30 minuts davant jugadores d’una mitjana de 26-27 anys, l’ENFAF Contruccions Modernes tenia una prova important, davant el Verdú, equip que no havia sumat cap punt i que mesuraria el nivell de les andorranes.

Amb això, el partit va tenir dues parts ben diferenciades. L’ENFAF es va avançar gràcies a un gol de falta de Sònia Carrançà. Les visitants varen tirar cap al davant i una errada en un rebuig i un penal més que rigorós, feien que el Verdú capgirés el marcador. Però, aquest cop, l’ENFAF va reaccionar. “Guti” va manar un canvi d’estratègia i va donar els seus fruits. Ari, va empatar el partit i a la represa, Erica Gonçalves, Maria Da Cruz i un doblet de Fernández Muelas mostraven l’actual nivell de l’ENFAF de preferent que ni de bon tros és per estar a la zona baixa de la classificació.

Només acabar el partit, Jose Martín “Guti” explicava que “les noies han fet, de nou un bon partit i això ho certifica en el marcador final”. Guti ha afegit que “és cert que ens penalitzen algunes coses, però penso que el joc de l’equip és ascendent i jugant a aquest nivell, aconseguirem unes quantes victòries més”. Guti va sentenciar “només cal creure en el potencial que tenim”.

El proper partit de l’ENFAF a preferent serà davant el líder del grup 1, el Cornellà, un partit on les del Principat tenen molt a guanyar i poc a perdre.

Deixa un comentari

Previous post El VPC femení continua invicte
Next post Vuit RN dels andorrans a Mallorca