Primers entrenaments de Xavi Cardelús a Le Mans

Els primers entrenaments del Gran Premi de França que aquest cap de setmana es disputa a l’històric circuit de Le Mans, han tingut un balanç força positiu per Xavi Cardelús.

A la segona sessió d’entrenaments del dia, l’andorrà ha marcat un registre de 1’37.242 que l’ha situat a 1.7 del millor registre de la sessió, una diferència que ja és força bona i a tot això cal afegir que s’ha situat a només 4 dècimes de la vintena posició. Aquestes dues dades són les que reflecteixen el clar pas endavant que ha fet respecte els seus rivals al Campionat del Món de Moto2.

El temps aconseguit en el segon entrenament de la jornada ha estat gairebé un segon més ràpid que el del primer que s’ha fet amb l’asfalt força fred i suposava un diferència respecte el primer lloc de dos segons i mig.

El pilot del Fantic Racing valora d’aquesta manera la primera jornada de treball a França: “La valoració d’aquesta primera jornada d’entrenaments a Le Mans és força positiva perquè crec que mostra que som més competitius del que ho érem fa una o dues curses i el que ho demostra és la diferència respecte els pilots que ens precedeixen a la classificació ja que estic a prop del Top20. Al matí la pista no estava per prendre riscos innecessaris, però les condicions de l segon sessió han estat bones i crec que ho he aprofitat be. Encara queda marge de millora i de cara a demà cal seguir treballant en la mateixa línia prioritzant aconseguir un posició de graella que em permeti sortir un pel més endavant a la cursa de diumenge per, amb un bon ritme, poder aspirar a aconseguir un millor resultat en termes de posició.”

Dissabte a les 9:25 es farà la tercera i última sessió lliure i, a partir de les 13:45 es disputaran les posicions de la graella de sortida. La cursa es disputarà diumenge a partir de les 12:15 i està programada a 22 voltes.

Deixa un comentari

Previous post Inici del TCR d’Amàlia Vinyes
Next post El MoraBanc cau a Lugo 97-92

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint