Primers lliures a MotorLand de Cardelús

Xavi Cardelús i els pilots del Moto2 European Championship han tingut aquest dimecres la primera presa de contacte amb el circuit de MotorLand de cara a les curses que hi disputaran el cap de setmana.

Al llarg de tres sessions d’entrenaments lliures de 35 minuts cadascuna, Cardelús i els tècnics de l’Stylobike Team han treballat en la posta a punt de la Kalex de Moto2 partint de la base dels reglatges que van fer servir el setmana passada al test de dos dies que va tenir el mateix circuit com a escenari.

A la primera sessió del dia, amb la pista encara freda, l’andorrà s’ha limitat a rodar i constatar que la base dels settings de la setmana passada tenia el mateix rendiment amb temperatures més fredes. Després, a les altres dues tandes, els tècnics de l’equip han començat a fer canvis per buscar la millora del rendiment de la moto i els temps de Cardelús han anat baixat progressivament fins a rodar en 1’56.4 constants i complir els objectius plantejats per avui.

El pilot de l’Stylobike Team valora d’aquesta manera la jornada de treball d’aquest dimecres al traçat aragonès: “La jornada de treball al circuit de MotorLand ha estat molt profitosa i hem cobert els objectius que ens havíem plantejat fent molta feina des del punt de vista de provar diferents alternatives per millorar les prestacions de la moto des de tots els punts de vista. Al matí la pista estava força freda i no hem pogut obtenir gaire informació, però a les dues altres sessions hem fet força feina. La mostra és que he pogut rodar per sota de l’1’56.5 amb consistència i sempre amb neumàtics fets servir. Sens dubte, el test que vàrem fer aquí la setmana passada ha estat mol útil per no haver d’adaptar-me en aquesta jornada al pilotatge de la Kalex. Demà continuarem avançant en la posta a punt de la moto i, si seguim per aquest camí, soc força optimista de cara al cap de setmana.”.

Dijous, Cardelús i la resta de pilots de la categoria, tindran dues sessions d’entrenaments lliures més de 40 minuts de durada cadascuna que estan programades per a les 9:50 i les 12:20.

 

Deixa un comentari

Previous post Els clubs decidiran començar la Lliga Multisegur Assegurances, el 25 d’octubre
Next post Debut amb derrota 76-82 davant l’AS Mònaco a la RS Eurocup