Primers lliures de Cardelús a Jerez

Xavi Cardelús i la resta de participants del Moto2 European Championship han tornat aquest dimecres a l’activitat amb tres sessions d’entrenaments lliures que marquen l’inici d’un intensa setmana al circuit de Jerez on disputaran una cursa dissabte dia 29 i una altra diumenge dia 30.

En aquesta primera presa de contacte amb la pista, l’andorrà s’ha centrat sobretot a readaptar-se al pilotatge de la Kalex de Moto2 després d’haver estat participant a les dues primeres proves de la Copa del Món de MotoE que es van disputar precisament a Jerez ara fa un mes.

Tot i això, la seva volta ràpida al final de la jornada ha estat d’1’45.5, a mig segon dels millors registres de la jornada. Malgrat aquesta dada, l’objectiu en aquesta primera jornada d’entrenaments lliures i la de demà és el de recuperar sensacions i treballar en els settings de la moto de cara als classificatoris de divendres.

El pilot de l’equip Stylobike fa aquest balanç de la jornada: “Avui he començat amb els problemes lògics de tornar-me a fer al pilotatge de la Moto2 després d’haver competit a la moto elèctrica. Això ho he notat sobretot a la primera de les tres sessions de la jornada, però la situació ha anat millorant a mida que passava el dia i al tercer entrenament ha canviat totalment fins el punt que he rodat en 45 mitjos i m’he situat a mig segon dels més ràpids. Al llarg de tot el dia ha fet molta calor i la primera sessió s’ha aturat en un parell d’ocasions a causa de les caigudes. El balanç és positiu i ara el que toca és afinar al màxim la posta a punt de la moto pensant en les curses del cap de setmana i els entrenaments de divendres que han de definir la graella de sortida. L’equip ha fet un bon treball i entre tots hem trobat el camí més eficaç per ser competitius al final de la jornada”.

Deixa un comentari

Previous post Entrenaments a Portugal tot i que no se sap quan tornarà la competició
Next post El FC Andorra guanya 0-1 el Sabadell a la Vall d’en Bas