Primers lliures de Moto-E a Misano

El circuit de Misano ha estat avui l’escenari de la primera jornada d’entrenaments lliures previs a la disputa del Gran Premi de San Marino e della Riviera de Rimini. En aquesta jornada, Xavi Cardelús i la resta de pilots de la categoria de MotoE reservada a les motos elèctriques han disposat de dues sessions de mitja hora de durada cadascuna per posar a punt les seves montures Energica de cara a la E-pole i la cursa de diumenge.

L’andorrà ha tancat la primer sessió de la jornada classificat a la 14ena posició i, amb una volta ràpida de 1’47.058, s’ha situat a 2.4 segons del millor registre de la categoria. A la sessió de la tarda i després de fer petits canvis a la posta a punt inicial que era la mateixa del circuit de Jerez, Cardelús ha millorat els seus temps en gairebé un segon i mig per firmar una millor volta de 1’45.735 que l’ha deixat situat a 1.7 segons del pilot més ràpid de la categoria.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing comenta en aquests termes el que ha passat avui al traçat italià: “Estic content pel que fa a la millora que hi ha hagut a la segona sessió respecte de la primera. A la primera m’he centrat principalment a tornar a agafar el feeling del pilotatge de la moto elèctrica. Hem sortit amb la base de posta  a punt de Jerez i, a partir d‘aquí, hem anat evolucionant. La segona sessió ha anat significativament més be i, de cara a demà, encara ens queda per afinar algunes petites coses dels settings perquè hi ha un parell de punts del circuit on crec que, a l’hora de frenar, la moto encara em pot ajudar un pel més i, d’aquesta manera puc guanyar temps i millorar els meus registres en un marge important. Estem fent un bon treball i els resultats es veuen cada cop que surto a pista”.

Dissabte a partir de les 11:50 tindrà lloc la tercera sessió d’entrenaments lliures i la E-Pole es disputarà a partir de les 16:10.

Deixa un comentari

Previous post Mas i Da Silva jugaran la fase eliminatòria de l’europeu U20 de vòlei platja
Next post Àlex Pastor, el nou central pel FC Andorra